HUMØRSPREDER: José Mourinho sier at Diego Costa sprer glede i Chelsea-garderoben. Den brasilianske-fødte ble kåret til banens beste i en kamp i Sydney tirsdag. Reuters /  David Gray
HUMØRSPREDER: José Mourinho sier at Diego Costa sprer glede i Chelsea-garderoben. Den brasilianske-fødte ble kåret til banens beste i en kamp i Sydney tirsdag. Reuters / David Gray

Costa avviser at han vil bort fra Chelsea

– Jeg ønsker å bli værende, sier Chelseas superspiss.

En spansk avis skrev tirsdag at stjernespissen lengtet hjem, og at han skal ha tatt kontakt med gamleklubben Atlético Madrid i håp om en sommerovergang.

Etter Chelseas oppvisningskamp mot Sydney FC tirsdag, sa Costa følgende om ryktene til klubbens egen tv-kanal.

– Det er et enkelt svar. Det er alltid vanskelig å tilpasse seg den første sesongen, men jeg har ingen grunn til å forlate dette stedet. Jeg elsker det, supporterne elsker meg og jeg ønsker å bli værende, sier Costa.

Chelsea-manager José Mourinho kommenterte også ryktene etter kampen.

– Det er han (Costa) som er ansvarlig for alt det gode som skjer i garderoben vår. Han er så glad, så morsom og nyter hvert eneste minutt. Han får folk til å trives rundt seg, sa portugiseren.

– Han er den gladeste fyren i garderoben, så hvis det kalles misnøye, kan jeg leve med det. Han (Costa) var ikke fornøyd med nyheten.

Costa spilte drøyt 40 minutter av Chelseas kamp i Sydney tirsdag og ble kåret til banens beste spiller.

– Det er virkelig godt å vinne to trofeer i den første sesongen i klubben. Det er kjempeviktig, og neste år er jeg klar til å komme tilbake og forhåpentligvis vinne flere trofeer, sier Costa.

(©NTB/TV 2)