VM-ØYEBLIKKET: Til helgen møtes Giorgio Chiellini og Luis Suarez igjen etter biteepisoden i VM i fjor. AFP PHOTO/ YASUYOSHI CHIBA / DANIEL GARCIA
VM-ØYEBLIKKET: Til helgen møtes Giorgio Chiellini og Luis Suarez igjen etter biteepisoden i VM i fjor. AFP PHOTO/ YASUYOSHI CHIBA / DANIEL GARCIA

Slik vil Chiellini motta Suárez i Mesterliga-finalen

Juventus-stjernen bærer ikke nag til Barcelona-stjernen etter fjorårets biteepisode i VM.

Til helgen møtes Barcelona og Juventus i finalen i Mesterligaen.

Der blir det et gjensyn med Luis Suárez for midtstopper Giorgio Chiellini (30) etter biteepisoden i VM i fjor. Chiellini mener det blir uproblematisk å møte Barcelona-stjernen på banen igjen etter skandaleepisoden.

Slik vil Chiellini motta Suárez

– Jeg vil ikke bare ta ham i hånden, jeg vil også omfavne ham, sier midtstopperen ifølge The Telegraph.

Juventus-stjernen begynner å bli lei av spørsmål rundt VMs mest bisarre øyeblikk i fjor. Chiellini bedyrer at han har lagt episoden bak seg.

– Siden vi slo Real Madrid i semifinalen har folk spurt meg om Suárez. Men jeg har ikke noe problem med ham. Jeg bærer ikke nag til ham, fortsetter 30-åringen.

– For meg forandrer det ingen ting. Det bli det samme som å markere Benzema eller Chicharito for Real Madrid, utdyper Juventus-stjernen.

Chiellini tror også Patrice Evra vil motta Suárez på en positiv måte i lørdagens finale. Suárez ble utestengt i åtte kamper som Liverpool-spiller etter å ha blitt funnet skyldig av FA for rasisme mot Evra. Da de to møttes igjen måneder senere nektet Suárez å ta den daværende Manchester United-stjernen i hånden.

– Messi ville ikke scoret slik mål i Italia

Lionel Messi storspilte og scoret et nydelig mål etter en fantastisk soloprestasjon i den spanske cupfinalen lørdag.

Lørdag står Chiellini ansikt til ansikt med Barcelona-stjernen. Den italienske fotballspilleren mener den argentinske stjernespilleren får det for enkelt i Spania.

– Det ville vært mer vanskelig for Messi å score slike mål i Italia fordi vi har en annerledes defensiv og offensiv mentalitet, sier Chiellini.

– Det offensive spillet er bra i i Spania, men forsvarer seg dårligere. I Italia forsvarer vi oss mye bedre, utdyper Juventus-stjernen.

Likevel er 30-åringen imponert over hva Messi får til på banen fortiden. Juventus-spillerne er klar over hvilke kvaliteter argentineren har på banen.

– Messi kan score når han selv ønsker det, så vi må være gode når vi møter ham. Han er definitivt en strålende spiller, forklarer Chiellini.