– Costa vil bort fra Chelsea

Marca skriver at Diego Costa har hjemlengsel.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Les alt om fotball her!

Chelsea-spiss Diego Costa ønsker seg en retur til Atlético Madrid, skriver Marca.

Den spanske avisen hevder at 26-åringen, som kom fra nettopp Atlético Madrid i fjor sommer, skal ha kontaktet sin tidligere klubb og forklart at han ikke har funnet seg til rette i London – og at han som følge av hjemlengsel er interessert i å flytte «hjem» til Madrid.

Costa kostet Chelsea i overkant av 300 millioner kroner da han kom fra Atlético i fjor, men selv om den brasilianskfødte goalgetteren har levert varene banen denne sesongen, har det ifølge Marca altså gått tråere utenfor.

Avisen skriver videre at Costa sliter med det våte klimaet, det engelske språket og maten – og at han skal være villig til å gå kraftig ned i lønn dersom en overgang blir realisert. I Chelsea har Costa en årslønn på drøye 60 millioner kroner, en lønn Costa er fullt klar over at Atlético ikke kan matche.

I sin første sesong i Premier League scoret Diego Costa 20 mål på 26 kamper. Selv om han tidvis har slitt med skader – og står uten scoring på sju Mesterliga-kamper – er det lite eller ingenting som tilsier at Chelsea-manager José Mourinho og klubbeier Roman Abramovic ønsker å gi slipp på Costa med det første.

Costa signerte en femårskontrakt med Chelsea i fjor. Se alle Costas Premier League-scoringer i videovinduet øverst!