SNUR I DØREN: Yaya Touré har ombestemt seg. Nå vil han vinne titler med Manchester City.
SNUR I DØREN: Yaya Touré har ombestemt seg. Nå vil han vinne titler med Manchester City.

Fotballryktene: – Yaya Touré snur i døren

Nå vil ivorianeren vinne tilbake Premier League-tittelen med Manchester City.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

1. juni! Endelig er sommeren her, og om nøyaktig en måned vil forhandlinger bli til handling.

Selv om temperaturmålerne her til lands knapt kryper over femten, koker det på ryktefronten!

Ifølge Daily Mirror har Real Madrid har begynt å rydde plass til David de Gea, og hovedstadsklubben ser på muligheten for å sende fjorårets VM-sensasjon, Keylor Navas, ut portene. Liverpool har lenge vært på jakt etter en utfordrer til Simon Mignolet og skal nå være villig til å bla opp i overkant av 100 millioner kroner for den costaricanske sisteskansen.

Videre skriver The Independent at klubben fra Merseyside denne uken vil innlede samtaler med Burnleys toppscorer Danny Ings om hans personlige betingelser, selv om Tottenham også er interessert i 22-åringen.

Bare en liten taxitur unna Liverpool skal Yaya Touré ha snudd i døren. 32-åringen har den siste tiden blitt sterkt linket med en overgang til Inter Milan, men nå skal altså Manchester Citys midtbanemann ha ombestemt seg.

Tourés agent  har uttalt at ivorianeren ønsker å bringe Premier League-troféet tilbake til Etihad Stadium, og har blitt forsikret av City-eier Sheikh Mansour at han vil bli en viktig mann i neste sesongs jakt på edelt metall.

Et annet sikkert tegn på at sommeren endelig er her, er at det nå nærmer seg tiden hvor topplagene i Premier League raider Southampton for stjerner etter nok en fantastisk sesong.

Førstemann ut dørene på St. Mary's skal være Morgan Schneiderlin, som har vært en vital del av Ronald Koemans europacup-klare lag. Daily Mirror skriver at Manchester United skal være klar til å gi Arsenal konkurranse om 25-åringen, og er villige til å drysse rundt 250 millioner kroner av Louis van Gaals enorme overgangsbudsjett på det franske midtbaneankeret.

En annen mann som også er i «De Røde Djevlenes» søkelys er Bayern Münchens brasilianske midtstopper Dante, som ikke har vært fast inventar i tyskernes lagoppstilling denne sesongen. Tyske Bild melder at 31-åringen skal være åpen for en overgang til Old Trafford.

Toby Alderweireld er nok uansett tapt vare for Southampton, da hans låneopphold fra Atlético Madrid bare strakk seg ut denne sesongen, og storklubber stør i kø for å signere belgieren. Siste lag inn i kampen om midtstopperen er José Mourinho og Chelsea, som aldri ser seg mette på defensive forsterkninger. Daily Mirror hevder hovedpersonen selv ikke har noe imot å bli værende i Premier League.

Etter nok en sesong med utallige uker på klubbens skadeliste har Theo Walcott virkelig vist hva som bor i ham med fire mål på sesongens to siste kamper. Selv om Arsenal lørdag sikret seg sin andre strake FA Cup-triumf, skriver Daily Mail at hurtigtoget ikke ønsker å bekrefte at han blir å finne på Emirates til høsten.

Hans nåværende kontrakt med går ut etter neste sesong, så om The Gunners skal tjene penger på angrepsspilleren må de kanskje la ham snakke med andre klubber nå.

Patrick Vieira har av mange blitt utpekt til mannen som skal bringe Newcastle tilbake til gammel storhet, og skal ifølge The Telegraph ha blitt kalt inn til intervju for å bli klubbens nye manager. Vieira konkurrerer med tidligere Derby County-sjef Steve McClaren, og Tyneside-klubben håper å kunne annonsere sin nye manager i løpet av uken.