Grimstad  20150427.
Obos-ligaen fotball 2015 Jerv-Brann. 2-2 til Brann under Obos-ligakampen mellom Jerv og Brann på Levermyr stadion..
Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Grimstad 20150427. Obos-ligaen fotball 2015 Jerv-Brann. 2-2 til Brann under Obos-ligakampen mellom Jerv og Brann på Levermyr stadion.. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Ny suksess for Rekdals oddstips

Søndagskupongen med Bærum og Strømmen gikk inn - mandag står Brann for tur.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

BRANN - FOLLO (OBOS-LIGAEN) H: 1,53 U: 3,70 B: 4,85
Brann tapte 1-4 for Levanger sist, og en av norges mest omtalte trenere måtte gå. Norling reiser tilbake til Sverige, og spørsmålet er om det ikke burde skjedd litt før. Brann har utpekt Lars Arne Nilsen, tidligere Hødd-trener og far til Vålerengas Sivert Heltne Nilsen til ny trener ut sesongen. Det kan vise seg å være et fornuftig valg. Nilsen trente Hødd til cupgull i 2012, og fremstår som et langt mer sindig valg enn andre navn som ble luftet - deriblant Alex McLeish. Follo har spilt to uavgjorte på rappen mot Sandnes Ulf borte og Fredrikstad hjemme. Var tippet en meget tøff sesong, men ligger på 7. plass med 16 poeng fra de første 10 kampene. Follo er ikke noe dårlig lag, og vil selge seg dyrt på Brann Stadion. Vil også være fornøyd med uavgjort, men Brann er under ny ledelse. Nå må spillerne levere varene, og Marcus Pedersen har blitt skadefri.

IFK GÖTEBORG - DJURGÅRDEN (ALLSVENSKAN) H: 1,55 U: 3,50 B: 4,85
Storkamp i Allsvenskan. IFK Göteborg er en av utfordrerne til tittelforsvarer og gullfavoritt Malmö FF, og de ligger på topp med 25 poeng, fire foran Malmö. Djurgården følger på 5. plass med 20. IFK står med fem strake seire, og har syv seire og en uavgjort på de siste åtte. Det er meget sterkt, sist slo de Halmstad 2-1 borte. Djurgården hadde seks strake seire før de spilte 2-2 mot AIK i derbyet sist, og de har også Allsvenskans toppscorer Nyasha Mushekwi. Han har scoret ni mål på ti kamper. Djurgården har altså omtrent like bra form som Blåvitt, men IFK Göteborg har hjemmefordel. Rekdal tror Blåvitt tar tre poeng.