LIVSPERSPEKTIV: Åge Aleksandersen publiserte et personlig innlegg på Facebook, som nå går din seiersgang i sosiale medier. Foto: Scanpix
LIVSPERSPEKTIV: Åge Aleksandersen publiserte et personlig innlegg på Facebook, som nå går din seiersgang i sosiale medier. Foto: Scanpix

Åge Aleksandersen (66) hylles av det norske folk etter innlegg på Facebook 

En lang spasertur i et regntungt Trondheim fikk Åge Aleksandersen til å åpne seg.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Åge Aleksandersen er en folkelig artist med stor engasjement for livets mangfold. 

Søndag gikk han seg en lang spasertur i et vårkaldt Trondheim, og ble svært filosofisk og samfunnsengasjert i løpet av turen. Da han kom hjem postet han en personlig melding på Facebook.

– Byen lukter godt og nyvasket. Jeg er i i hvert fall nyvasket, og rusler hjem til det varme og trygge. Her var ingen landminer, ingen bomber. Ingen barn som i avsindig redsel måtte gjemme seg for granater og kuleregn, skriver Åge på Facebook.

Åge Aleksandersen er også tydelig opptatt av katastrofen med båtflyktningene og skriver videre:

– Jeg var ikke stuet sammen med flere hundre andre mennesker i en liten skrøpelig farkost på åpent hav. Det finnes helt sikkert verre plasser å bo i enn i dette landet, avslutter han i innlegget.

Kari Thorvik pressekontakt til Åge Aleksandersen sier til TV 2 at han har skrevet en tankerekke etter en gåtur, og at de vil la det ligge med det. De viser til Aleksandersens Facebookside.