BLIR: Zlatan blir værende i Paris Saint Germain (PSG) ett år til. (AP Photo/Jacques Brinon)
BLIR: Zlatan blir værende i Paris Saint Germain (PSG) ett år til. (AP Photo/Jacques Brinon)

Zlatan bekrefter klubbfremtiden

Zlatan Ibrahimovic setter en effektiv stopper for alle overgangsspekulasjoner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

PSG røk ut av Mesterligaen med 1-5 sammenlagt mot Barcelona, men den franske storklubben kan likevel se tilbake på en historisk god sesong.

Etter 1-0-seieren mot Auxerre i lørdagens cupfinale har PSG nemlig sikret seg fire hjemlige titler: Seriegull, Coupe de la Ligue, Trophée des Champions og Coupe de France.

Det er en historisk triumf. Aldri tidligere har en klubb vunnet fire hjemlige titler i én og samme sesong i fransk fotball.

Bekrefter klubbfremtiden
Gjennom hele sesongen har det imidlertid vært store spekulasjoner rundt fremtiden til PSGs største stjerne Zlatan Ibrahimovic.

Den svenske superspissen er blitt koblet til både Juventus, AC Milan og klubber i MLS den siste tiden.

Etter cuptriumfen mot Auxerre bekreftet imidlertid «Ibra» hvor han vil spille neste sesong.

– Jeg kommer absolutt til å bli værende ett år til i Paris. Det har vært mye snakk i media som vanlig. Men det bare ler jeg av, sa Zlatan i et TV-intervju med Eurosport.

– Kan ikke bli mer magisk
Svensken var naturlig nok svært fornøyd med å være med på å sikre PSG en historisk sesong.

– Det kan ikke bli mer magisk. Det er derfor jeg spiller fotball, det er dette alt handler om som fotballspiller. Først etter karrieren kommer jeg til å forstå hvor stort dette er. Nå vil jeg bare nyte øyeblikkene, og samle sammen flere troféer, fastslo Zlatan.

Ibrahimovic var tilbake i PSGs startoppstilling etter skade, men lyktes ikke med å score i cupfinalen mot Auxerre. Spissmakker Edinson Cavani ble matchvinner med sin scoring i det 64. minutt.