PÅ ØNSKELISTEN: Gregory van der Wiel, Dante og Nicolas Otamendi står alle på Louis van Gaals galne shoppingliste. Foto: Montasje/Scanpix
PÅ ØNSKELISTEN: Gregory van der Wiel, Dante og Nicolas Otamendi står alle på Louis van Gaals galne shoppingliste. Foto: Montasje/Scanpix

Fotballryktene: – Sjekk van Gaals vanvittige shoppingliste

Og Aston Villa-spiss blir sommerens største signering på Anfield.

1. juli åpner overgangsvinduet i England, men Premier League-klubbene har for lengst startet jakten på nye spillere.

Engelske og internasjonale aviser flommer nesten over av spekulasjoner og rykter om dagen.

Det ene rykter overgår det andre, og de fleste spekulasjonene må tas med en klype salt. Men kanskje viser det seg at noen av overgangsryktene vil vise seg å stemme?

Her er de siste ryktene!

Manchester United og manager Louis van Gaal kaprer de største overskriftene på ryktebørsen i søndagens engelske tabloider. Manchester Uniteds nederlandske manager planlegger nemlig en skikkelig shoppingfest på Old Trafford i løpet av sommeren. Ifølge Daily Mail vil van Gaal legge inn bud på følgende fem spillere i løpet av kort tid:

  • Gregory van der Wiel (PSG)
  • Dani Alves (Barcelona)
  • Dante (Bayern München)
  • Mats Hummels (Dortmund)
  • Nicolas Otamendi (Valencia)

Hugo Lloris ønsker å forlate Tottenham for å spille i Mesterligaen, melder The Daily Mirror. Dermed tyder det meste på at den franske landslagskeeperen blir David de Geas erstatter i Manchester United kommende sesong. De Gea skal ha bestemt seg for å forlate Old Trafford til fordel for Real Madrid, og Louis van Gaal skal allerede ha kontaktet Tottenham med tanke på å kjøpe Hugo Lloris som ny førstekeeper. Prislappen på franskmannen skal være på omlag 250 millioner norske kroner.

Manchester United kan samtidig ødelegge for James Milners mulige overgang til Liverpool. Milner kan gå gratis til en ny klubb og skal ha vært i forhandlinger med Liverpool, men ifølge The Daily Mirror skal United-direktør Ed Woodward allerede ha vært i kontakt med Milners representanter og tilbudt midtbanespilleren adskillig bedre vilkår enn på Anfield.

Liverpool har fått beskjed om at klubben må punge ut med 150 millioner kroner dersom Southampton vil gå med på å selge høyrebacken Nathaniel Clyne, hevder Liverpool Echo.

Samme avis skriver i sin toppsak søndag at Aston Villas Christian Benteke kan bli Liverpools store sommersignering. Ifølge Liverpool Echo planlegger Brendan Rodgers et bud på 250 millioner kroner for Villa-spissen i løpet av kort tid.

Tyske Bild hevder i lengre tid at Bayern München har vært i forhandlinger med Liverpool om et kjøp av stjerneskuddet Raheem Sterling. Men disse forhandlingene skal nå ha brutt sammen på grunn av 20-åringens skyhøye lønnskrav.

Det betyr at Raheem Sterling trolig ender opp i Chelsea, skal en tro den engelske avisen The Daily Express. Der hevdes det nemlig at Sterling selv er mest lysten på å flytte til London, og Chelsea skal samtidig ikke ha problemer med å innfri lønnskravet på 1,5 millioner kroner i ukelønn.

Sky Sports hevder at Arsenal og Manchester Citys tidligere midtbanebauta Patrick Vieira er i samtaler med Newcastle om å overta som manager.

West Ham United må vente på svar fra Jürgen Klopp på om han vil bli klubbens nye manager. Borussia Dortmunds manager har foreløpig ikke svart på West Hams henvendelser, melder The Telegraph.

Stoke City viser interesse for den nederlandske vingen Ibrahim Afellay. 29-åringens kontrakt med Barcelona går ut i løpet av sommeren, hevder Sunday Times.

Kun formaliteter gjenstår før Juventus har fullført overgangen til Robin van Persie fra Manchester United. Partene er enig om 31-åringens lønnsbetingelser i Torino-klubben, men det gjenstår fremdeles noen detaljer rundt overgangssummen, melder The Sun.

Både Newcastle og Tottenham jakter på Monaco-stjernen Aymen Abdennour. Ifølge forsvarsspillerens agent har begge klubbene allerede lagt inn et bud, som for tiden er til vurdering.