FORLATER REAL MADRID? Cristiano Ronaldo er misfornøyd med tingenes tilstand i Real Madrid..(AP Photo/Claude Paris)
FORLATER REAL MADRID? Cristiano Ronaldo er misfornøyd med tingenes tilstand i Real Madrid..(AP Photo/Claude Paris)

Fotballryktene: – Ronaldo vil kjøpe seg fri fra kontrakten med Real Madrid

Og Kevin de Bruyne ser ut til å ende opp i Manchester City. Sjekk lørdagens ryktebørs her!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

1. juli åpner overgangsvinduet i England, men Premier League-klubbene har for lengst startet jakten på nye spillere.

Engelske og internasjonale aviser flommer nesten over av spekulasjoner og rykter om dagen. 

Her er de siste ryktene!

Fremtiden til Real Madrids superstjerne Cristiano Ronaldo er usikker. Spanske aviser hevder at Ronaldo ønsker å kjøpe seg ut av kontrakten med Real Madrid av flere årsaker. Ballon d'Or-vinneren skal være misfornøyd med president Florentino Perez' behandling av Carlo Ancelotti, og skal i tillegg være svært kritisk til en eventuell ansettelse av Rafael Benitez. Hvor mye Ronaldo må punge ut for å kjøpe seg selv fri fra kontrakten med Real Madrid, nevnes imidlertid ikke med ett ord, ifølge The Mirror.

José Mourinho vil styrke troppen, men spillere er også på vei bort fra Stamford Bridge. Ifølge The Daily Mirror har Inter Milan lagt inn et bud på Chelseas 27 år gamle kantspiller Juan Cuadrado.

Samme avis skriver at også en annen Chelsea-spiller kan være på vei til Serie A. Mesterliga-finalist Juventus skal ha lagt inn et bud på Chelseas 23 år gamle midtbanestjerne Oscar. Foreløpig er størrelsen på budet ikke kjent.

Kevin de Bruyne har lenge vært ønsket av flere toppklubber. Men den høyt verdsatte Wolfsburg-stjernen skal også være ønsket av Manchester City og Bayern München, og skal ifølge tyske medier være mest interessert i en overgang til Manchester City. Prislappen på den tidligere Chelsea-spilleren skal være omlag 350 millioner kroner.

Representanter for Liverpool har vært i møter med Inters sportsdirektør Piero Ausilio i et forsøk på overtale Serie A-klubben til å selge den 21 år gamle kroatiske midtbanespilleren Mateo Kovacic til Anfield, melder flere italienske aviser. 

Samtidig får Liverpool konkurranse fra italienske Roma om signaturen til Manchester Citys stjernespiss Edin Dzeko, hevder The Mirror.

Manchester United har fått beskjed om at klubben må handle raskt dersom Ilkay Gündogan skal ende opp på Old Trafford i løpet av sommeren. Den italienske gigant-klubben AC Milan skal allerede ha kommet med et offisielt bud på midtbanestjernen, hevder TalkSport.

Bayern München skal ha kontaktet Manchester United med tanke på et kjøp av Angel Di Maria. Den tyske storklubben skal imidlertid gitt beskjed om at de ikke vil følge opp interessen etter at Manchester United krevde 700 millioner kroner i overgangssum for å selge argentineren, hevder The Mirror.

West Ham er på jakt etter en ny manager, og skal en tro britiske og nederlandske aviser har London-klubben bestemt seg for å gjøre alt de kan for å hente Ajax-trener Frank de Boer til Boleyn Ground.

Real Madrid har foreløpig ikke ansatt ny trener, men er likevel aktive på overgangsmarkedet. Ifølge BBC er det et tidspørsmål før Ajax 20-åring Anwar El Ghazi signerer på Bernabeu.