FK Haugesund knuste Strømsgodset 4-0 forrige hjemmekamp. Nå står Start for tur. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
FK Haugesund knuste Strømsgodset 4-0 forrige hjemmekamp. Nå står Start for tur. Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix

Rekdal tror på FK Haugesund

Rekdals oddstips tar for seg norske fotballkamper på lørdag - sjekk kupongen nå!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

HAUGESUND - START (TIPPELIGAEN) H: 1,65 U: 3,65 B: 4,35
FK Haugesund klinket til med 4-0 over Strømsgodset forrige runde, også det hjemme på Haugesund Stadion. Kampen ble David Nielsens siste som Godset-trener. Sannsynligvis stor lettelse for Jostein Grindhaug, dette har sett skummelt ut som FK Haugesund på sitt svakeste i fjor. Spilte 0-0 mot Odd borte nest sist, så det kan se ut som om Grindhaug har funnet en oppskrift som funker. Start har tre tap og en uavgjort på de fire siste, tapte 1-2 hjemme for Sarpsborg 08 sist. Tapte knepent 0-1 for formlaget Viking runden før, men knepne tap gir ikke poeng. Start er 0-2-3 på bortebane denne sesongen, tapt de tre siste mot sterke Rosenborg, Molde og Viking. FK Haugesund er forsåvidt greie favoritter her, særlig med tanke på at Espen Hoff og Espen Børulfsen må sone karantene for Start. Eirik Mæland er ute for FKH.

OSLO CITY - GREI (3.DIV AVD 3) H: 1,80 U: 4,45 B: 2,45
Etter åtte runder i 3. divisjon, ligger Oslo City på 10. plass med 7 poeng. Grei ligger to plasser foran med 11 poeng. Stor kvalitetsforskjell mellom topp og bunn i denne divisjonen, Oslo City tapta 0-6 for 3.plasserte Røa forrige runde, mens Grei tapte 1-3 for IF Ready hjemme. Grei er nyopprykkede til dette nivået etter å ha tilbragt noen sesonger i 4. divisjon. Rekdal tror Oslo City tar sin andre hjemmeseier denne sesongen hjemme på Rommensletta.

MOLDE - SANDEFJORD (0-1) (TIPPELIGAEN) H: 1,45 U: 4,20 B: 4,25
Molde var forventet å være ganske overlegne denne sesongen, men har ikke vist det på konsekvent basis. Slo Mjøndalen 3-0 sist, og er 3-1-1 hjemme etter de tapte for Odd i serieåpnigen. Sandefjord på sin side, er i trøbbel. Tapte 0-3 for Vålerenga sist, men spilte faktisk en brukbar kamp og med litt bedre uttelling kunne de tatt poeng, men i stedet blir det klabb og babb bakover. Sandefjord har syv strake tap i Tippeligaen, med 2-15 i målforskjell på bare de fire siste. Molde må begynne å levere varene for å forsøke å knappe innpå Rosenborgs store forsprang, erkerivalen er åtte poeng foran. Sandefjord-trener Lars Bohinen sier han nekter å legge om spillestilen. Sandefjord-stopper Alexander Gabrielsen soner-karantene etter utvisning på overtid mot Vålerenga sist. Vi kan prøve Molde med handicap.