VISSTE ALT: Brudeparet visste alt om det planlagte frieriet, og er overlykkelig over at det fant sted i deres eget bryllup. Foto: Imgur
VISSTE ALT: Brudeparet visste alt om det planlagte frieriet, og er overlykkelig over at det fant sted i deres eget bryllup. Foto: Imgur

Nå forteller nyforlovede Megan historien bak bildet

Det var bruden selv som foreslo at frieriet skulle skje midt under bryllupsmiddagen. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bildet fikk Internett til å koke, og mange spurte seg hvorfor noen valgte en bryllupsmiddag som tidspunkt for et frieri. 

Brudens idé

Men nå forteller den kommende bruden Megan hva som egentlig skjedde, etter at hennes forlovede har blitt utsatt for massiv kritikk etter frieriet. 

Det var nemlig bruden selv, søsteren til Megan, som sto bak ideen om at frieriet skulle skje den dagen. Hun ville nemlig at hele familien skulle få ta del i begivenheten. 

– Min forlovede sa han ikke ville ødelegge dagen hennes, men hun insisterte på at den kun ville gjøre den bedre. Brudgommen holdt faktisk forlovelsesringen hele dagen, forteller Megan til Daily News

Bildet ble publisert på Reddit mandag, og ble beskrevet som en jentes verste mareritt. Mange mente frieriet var frekt og at det var dårlig gjort overfor de nygifte. 

Må vite historien bak 

Men det viser seg nå at alle visste om frieriet – utenom Megan. Og bruden var blant dem som var mest glad for frieriet. 

– På bildet gjør hun alt hun kan for å ikke gråte. Hun var overlykkelig på våre vegne, sier Megan. 

De nyforlovede sier det var trist å se alle kommentarene om bildet, men at de håper flest mulig også får med seg historien bak bildet.