FÅR TYN: Jahn Ivar "Mini" Jacobsen ligger sist i ekspertligaen. Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix
FÅR TYN: Jahn Ivar "Mini" Jacobsen ligger sist i ekspertligaen. Foto: Trond Reidar Teigen / Scanpix

– Mini trenger ikke vente på tilbud fra Brann eller Godset

Jesper Mathisen er ikke imponert over TV 2-eksperten.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi er ferdige med 1/3 av sesongen og "FC Mathisen" henger veldig godt med i Tippeliga-manager. Jeg ligger inne blant de 100 beste og det må sies å være godkjent. Verre står det til med mine venner i Ekspert-ligaen. Mini med sitt "Angrip" er helt akterutseilt og de ligger på en soleklar sisteplass. Han trenger derfor ikke vente på tilbud om å ta over hverken Godset eller Brann med det første. Dette holder ikke Mini!

Til ukens runde har jeg store utfordringer med mannskapet. Espen Ruud og Pål Andre Helland er suspenderte, og det er to av mine viktigste spillere. Helland ble jo utvist sist, og det eneste positive jeg kan trekke frem fra den hendelsen er at han også i denne helgen kommer på besøk i FotballXtra! I tillegg til at han er strålende både i FotballXtra og på banen, så er han en meget god Tippeliga-manager. Med sitt Helland Wanderers ligger han på 14. plass sammenlagt, ikke rart han må fikse seg noen frihelger hvor han kan fokusere fullt og helt på laget sitt!

Ukens overganger:
Gjermund Åsen (6.0) ut - Badou (8.5) inn

Åsen var ute med en overtråkk sist og skal ut i en knalltøff bortekamp mot Rosenborg denne runden. Da ser det bedre ut for Badou som har funnet storformen og som fort blir spilleren som avgjør en ekstremt viktig hjemmekamp mot Mjøndalen.

Erling Knudtzon (7.0) ut - Fredrik Midtsjø (7.0) inn

Knudtzon leverte varene som kaptein i sist runde med mål og seier, men det holder ikke til å beholde plassen på laget... Godset venter borte i denne runden og da tror jeg han får det vanskelig på topp. Midtsjø kommer inn på laget, og det er fullt fortjent etter en strålende sesong sålangt! Sandefjord skal være lett match for Midtsjø og RBK og jeg tror og håper på masse mål i Trondheim! I og med at Helland er ute denne runden måtte jeg ha inn en ny RBK-spiller. Grunnen til det er at både Rosenborg og Molde vinner helgens kamper komfortabelt og da er det viktig å ha med full kvote fra disse lagene.

Pål Andre Helland (8.0) ut - Simon Diedhiou (6.0) inn

Helland måtte ut av laget grunnet karantene men er garantert tilbake til neste runde. Etter at Midtsjø og Badou var kjøpt inn hadde jeg bare 6.0 igjen på budsjettet mitt og da var Diedhiou det beste alternativet.

Ukens kaptein:
Kamara ble til slutt valgt etter tøff konkurranse fra Søderlund. Jeg tror både RBK og Molde vinner sine kamper greit, og da skal det være godt med poeng å hente for begge to!

Laget mitt:
Origi - Linnes, Tokstad, Flo - Jensen, Midtsjø, Badou, Zahid - Søderlund, Kamara(C), Diedhiou