ØNSKER SEG TIL ENGLAND: Jürgen Klopp kunne tenke seg å være manager i Liverpool. skriver Bild. AFP PHOTO/HO/UEFA
ØNSKER SEG TIL ENGLAND: Jürgen Klopp kunne tenke seg å være manager i Liverpool. skriver Bild. AFP PHOTO/HO/UEFA

Fotballryktene: – Klopp ønsker å ta over Liverpool

Og Rafael Benitez vil hente Raheem Sterling til Real Madrid.

Det nærmer seg 1. juli. Da åpner overgangsvinduet. Det bygger seg nå opp til en voldsom gladiatorkamp mellom styrtrike sjeiker, pengesterke russere og profittjagende amerikanere.

For noen dager siden skrev den tyske avisen Bild at Jürgen Klopp planlegger en pause på seks måneder fra fotballen. Nå hevder den tyske avisen, som har svært gode kilder i Borussia Dortmund, at Klopp har gjort helomvending.

Og Liverpool-jobben står øverst på Klopps ønskeliste. Bild nevner fire grunner til at Klopp drømmer om å overta Liverpool. Den første grunnen er Liverpool-fansen. Klopp lokkes av den enorme tilskuerskaren som følger Merseyside-klubben i tykt og tynt. Han er vant med gode supportere i Dortmund, og det vil være den viktigste grunnen til at Klopp kommer til balløya.

Den andre grunnen er det engelske språket. Klopp behersker engelsk svært godt, og han har tidligere uttrykt at han ønsker seg til England. Den tredje grunnen er at Klopp mener det er gunstig å overta Liverpool akkurat slik situasjonen er nå. Med Steven Gerrard på vei til USA er det duket for en ny æra i Liverpool. Den vil Klopp være med på.

Den fjerde grunnen er at Klopp er svært godt likt i England. Også blant pressefolk har Klopp en høy stjerne, som som vil gjøre det lettere for tyskeren å lykkes.

Engelske medier melder også at Carlo Ancelotti skal være interessert i Liverpool-jobben.

Alt tyder på at Rafael Benitez blir ny Real Madrid-trener. Den første spilleren han ønsker å se inn portene på Santiago Bernabeu er Raheem Sterling. Det skriver Daily Mirror.

Manchester City er i førersetet i kampen om underskriften til Paul Pogba. Ifølge The Sun vil Juventus-spilleren koste sjeikene i City 535 millioner kroner.

Tottenham ser ut til å snappe Burnley-spissen Danny Ings foran nesen på Liverpool. Spurs planlegger å legge inn et bud på 140 millioner kroner for Ings, skriver Sky Sports. Samtidig skriver London Evening Standard at Ings har gitt beskjed til Tottenham om at han aller helst vil til Liverpool.

Manchester United ønsker å selge Angel Di Maria i sommer, men ikke for enhver pris. De røde djevlene har gitt beskjed til Bayern Mûnchen og PSG at de ønsker å få tilbake så mye som mulig av de 710 millioner kronene de brukte på å hente Di Maria fra Real Madrid, skriver Daily Mirror.

Med Paul Pogba på vei inn, kan det se ut som Yaya Touré forsvinner ut. En overgang til Inter gikk i vasken i forrige uke, men nå vil Roberto Mancini personlig ringe Touré for å overtale ham. Men City-manager Manuel Pellegrini sier at Touré blir i klubben.

Sunderland vil prøve seg på David Moyes, skriver Daily Star. Også Real Madrid-assistent Paul Clement er aktuell, men han tar mest sannsynlig over Derby.

Og når vi snakker om Derby: Klubben vil prøve å hente Darren Bent (31) og Hulls Thomas Ince (23) på permanent basis. Duoen har vært på lån til The Rams, og imponert såpass mye at Derby vil ha dem med videre. Det skriver Derby Evening Telegraph.

West Ham er en annen klubb som er på desperat managerjakt. En strek i regningen er at Marseille-trener Marcelo Bielsa ser ut til å forlenge kontrakten sin med den franske klubben.

Watford har de siste årene hentet en rekke italienere til klubben. Nå er klubben i ferd med å sikre seg Cagliari-midtbanespilleren Daniele Dessena (28) foran nesen på Palermo og Atalanta, skriver Talksport.

Everton ønsker å låne ut de unge talentene Tyias Browning (21) og Brendan Galloway (19) til Championship kommende sesong. Cardiff og Bolton er blant de aktuelle klubbene, skriver Liverpool Echo.

En annen kar som kanskje spiller Championship-fotball neste sesong er Rickie Lambert (33). QPR skal være villig til å legge 30 millioner kroner på bordet for spissen, vel å merke hvis Charlie Austin forsvinner fra klubben.