Carly Rae Jepsen om Justin Bieber:
– Han er alltid der for meg

Den kanadiske superstjernen skryter av bestekompis og kollega Justin Bieber.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Carly Rae Jepsen (29) var onsdag på Oslo-besøk for å promotere sin nye plate «Emotion».

Den kanadiske jenta har opplevd stor suksess med sangene «Call me maybe» i 2011 og nå med låta «I really like you». Karrieren startet hjemme i Mission, Britisk Columbia hvor hun i 2007 meldte seg på Idol, og det endte med en tredje plass.

– Dramalæreren min fra High School tvang meg på en hyggelig måte til å bli med på Idol-audition. Jeg endte opp med å prøve meg og det er den beste avgjørelsen jeg noensinne har tatt, sier Carly Rae Jepsen til TV 2.

SIGHTSEEING: Carly Rae Jepsen nyter utsikten mot Oslofjorden fra Tjuvholmen. Foto: Martin Berg Isaksen/ TV 2
SIGHTSEEING: Carly Rae Jepsen nyter utsikten mot Oslofjorden fra Tjuvholmen. Foto: Martin Berg Isaksen/ TV 2

Carly og Justin Bieber er gode venner og det var Justin som gjorde verden oppmerksom på henne, da han twitret:

– «Call me maybe» er den mest «catchy» sangen jeg noengang har hørt, skrev Bieber på Twitter i desember 2011. Dermed skjøt karrieren fart og hun lå syv uker på topp på Billboard med sangen «Call me maybe». Mye takket være Justin Bieber.

– Hvordan er forholdet ditt til Justin Bieber?

– Vi er gode venner og vi støtter hverandre. Når han har noe stort på gang er jeg der for han og han gjør det samme for meg. Jeg satt på første rad på «Bieber-roast». Han er alltid der for meg og jeg er veldig glad i ham, sier Carly.

Carly elsker å legge ut bilder fra de stedene hun besøker rundt i verden. På en liten guidet tur med TV 2 utenfor hotellet i Oslo, var det en spesiell trebåt som fanget hennes oppmerksomhet, og denne havnet på Instagram hvor superstjernen har 1,2 millioner følgere.