ETTERTRAKTET: Real Madrids Karim Benzema er ønsket av Manchester United og Arsenal.   AFP PHOTO/ GERARD JULIEN
ETTERTRAKTET: Real Madrids Karim Benzema er ønsket av Manchester United og Arsenal. AFP PHOTO/ GERARD JULIEN

Fotballryktene: – Manchester United planlegger Benzema-kupp

Og Rafael Benitez vil bygge laget rundt Gareth Bale.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det nærmer seg 1. juli. Da åpner overgangsvinduet. Det bygger seg nå opp til en voldsom gladiatorkamp mellom styrtrike sjeiker, pengesterke russere og profittjagende amerikanere.

Louis van Gaal har reist på sommerferie, men før han reiste leverte han en smørbrødliste med spillere han vil ha til Old Trafford i løpet av sommeren. Karim Benzema virker å være hovedprioriteringen til van Gaal. Manchester United skal være villig til å legge 475 millioner kroner på bordet for Benzema, melder The Guardian. Også Arsenal sikler etter den franske spissen.

Litt nedover på listen til van Gaal er Barcelonas høyreback Dani Alves (32). Han forlater den katalanske storklubben i sommer, og kan fort ende opp i Manchester, ifølge The Telegraph.

Det gjør ikke Paul Pogba. 22-åringen avviser en retur til gamleklubben. Han vil heller spille i Spania, og da er de eneste alternativene Real Madrid og Barcelona, skriver L'Equipe.

Den kommende Real Madrid-sjefen Rafael Benitez har gitt beskjed til president Florentino Perez at han planlegger å bygge laget rundt Gareth Bale. Det er dårlig nytt for Manchester United.

Valencia har gitt beskjed til Manchester United at de må bla opp minst 415 millioner kroner for å sikre seg forsvarsspilleren Nicolas Otamendi (27).

Liverpool er på spissjakt, men klubben vil vente til etter FA-cupfinalen med å legge inn bud på Christian Benteke. Det skriver The Times.

En annen spiss på vei inn er Burnley-spissen Danny Ings. 22-åringen er også ønsket av Tottenham. Der blir han lagkamerat med Harry Kane, som sier at han slett ikke har planer om å forlate en stor klubb som Spurs.

Southampton la inn et bud på 60 millioner kroner på Feyenoords midtbanespiller Jordy Clasie i januar, men det ble kontant avvist. Feyenoord er villig til å slippe Clasie om det kommer inn et bud på 150 millioner kroner, skriver Daily Star.

Newcastle vil vente noen uker med å ansette ny manager. Steve McClaren, Remi Garde og tidligere Swansea-manager Michael Laudrup er på ønskelisten, skriver The Guardian.

Førstemann inn portene kan være Andy Carroll. Spissen er interessert i en retur til The Magpies, skriver The Sun.

West Ham vil forsøke å hente Southend-keeperen Daniel Bentley i sommer, skriver Daily Express.

Samtidig er det klart at Evertons Antolin Alcaraz (32) forlater Liverpool-klubben når kontrakten hans går ut i sommer, skriver Liverpool Echo.

Reading-keeper Adam Federici (30) kommer etter all sannsynlighet til å skrive under en treårskontrakt med Premier League-nykommerne Bournemouth i sommer.

Leicester håper å beholde Robert Huth, som har vært på utlån fra Stoke denne sesongen. Det skriver Leicester Mercury.