Beyonce og Jay Z er i Oslo

Det var kaotisk da kjendisparet Beyonce og Jay Z viste seg i Oslo sentrum. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Superparet Beyonce Knowles (33) og Jay Z (45) befinner seg i Oslo.

De er i Norge for å besøke det norske kontoret til strømmetjenesten Tidal, som i Norge tidligere har vært kjent under navnet Wimp, ifølge VG

STJERNEPAR: Jay-Z og Beyonce Knowles. Foto: Mike Coppola/Getty Images/AFP
STJERNEPAR: Jay-Z og Beyonce Knowles. Foto: Mike Coppola/Getty Images/AFP

Paret har nå forlatt Tidals kontor på Grensen i Oslo. Fans og presse hadde samlet seg utenfor kontoret, og det var kaotiske tilstander da paret gikk inn i en ventende bil.

Noen sto foran bilen og hindret den i å kjøre, mens andre åpnet bakluken for å ta bilder av paret. 

Se video av at kjendisparet forlater kontoret i toppen av saken. 

TV 2 har vært i kontakt med Wimp, men de vil ikke kommentere møtet. 

Relanserte Wimp

Tidligere i år kjøpte Jay Z den norsk/svenske strømmetjenesten Wimp og relanserte den i USA under navnet Tidal. Med den nye strømmetjenesten ønsker rapperen å ta opp kampen med Spotify. 

På den stjernespekkede pressekonferansen ble det lovet at den nye tjenesten skulle være både nyskapende og innovativ, uten at det spesifikt ble påpekt hvordan akkurat denne strømmetjenesten skal skille seg fra de andre.

Jay Z fikk med seg store navn som Madonna, Rihanna, Kanye West og Alica Keys på lanseringen. 

Tidal har blitt møtt med dårlig respons i USA, og ikke så mange som forventet har tegnet abonnement. I april gikk Jay Z selv ut på Twitter og forsvarte strømmetjenesten.

– Gi oss en sjanse til å vokse og bli bedre. Det går helt fint med Tidal. Vi har fått over 770.000 abonnementer på kun én måned, skrev Jay Z

Har besøkt Norge tidligere

Det kan tyde på at paret kommer rett fra ferie i Italia. Bilder fra Daily Mail viser at Beyonce og Jay Z besøkte byen Firenze på søndag. 

Dette er ikke første gang Beyonce og Jay Z besøker Norge. I 2013 spilte Beyonce i Telenor Arena i forbindelse med turneen «Mrs Carter», mens året ført hold ektemannen konsert på samme arena med Kanye West.

Paret besøkte Trondheim sammen i 2009, da Jay Z spilte på studentfestivalen UKA.

Stjerneparet giftet seg i 2008, og sammen har de datteren Blue Ivy (3). De har blitt kåret til et av verdens mektigste par av Forbes, og i fjor ble Beyonce kåret til verdens mektigste kjendis av samme magasin

 

TV 2 følger saken!