REISTE MED RYANAIR: Louis van Gaal reiste tirsdag på ferie med lavprisselskapet Ryanair. Foto: Scanpix
REISTE MED RYANAIR: Louis van Gaal reiste tirsdag på ferie med lavprisselskapet Ryanair. Foto: Scanpix

Tjener 75 millioner kroner i året – reiste på ferie med Ryanair

Manchester Uniteds manager Louis van Gaal kunne reist på første klasse, men valgte billigbilletter fra lavprisselskapet Ryanair.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I sin første sesong som manager på Old Trafford ledet Louis van Gaal Manchester United til fjerdeplass på Premier League-tabellen og sikret dermed Mesterliga-spill neste sesong.

REISTE MED HÅNDBAGASJE: Louis van Gaal etter å ha sjekket inn med Ryanair på Manchester Airport.
REISTE MED HÅNDBAGASJE: Louis van Gaal etter å ha sjekket inn med Ryanair på Manchester Airport.

Tirsdag reiste van Gaal på en velfortjent ferie sammen med sin kone til Portugal.

Valgte lavprisbilletter fremfor Business Class
Men 63-åringen, som signerte på en lukrativ treårskontrakt verdt 75 millioner kroner i året i fjor sommer, reiste ikke akkurat på første klasse.

Ifølge The Daily Mail valgte van Gaal sammen med sin kone å reise med kun håndbagasje med Ryanairs lavprisbilletter. Manchester United-sjefen skal ha punget ut med bare noen hundrelapper per person for billetten til Portugal.

Van Gaal skal de neste ukene slappe av sammen med sin kone Truus ved Algarve-kysten, hvor den meritterte treneren har kjøpt seg en ferieleilighet.

Før avreise gjorde han det imidlertid klart at han i løpet av ferien vil bruke litt tid på å plukke ut potensielle forsterkninger foran neste sesong.

– Har aldri fri som manager
– Mange av spillerne vil etter sesongen reise på ulike landslagsoppdrag, men jeg og min kone skal reise på ferie til mitt lille paradis i Portugal, sa van Gaal til Manchester Uniteds hjemmeside.

– Jeg vil ta med min telefon og PC og alltid være i kontakt med direktør Ed Woodward. Som manager i Manchester United har du aldri helt ferie. Men jeg vil være i et varmere og bedre klima enn det er i Manchester, konstaterte nederlenderen.

På ryktebørsen har Manchester United blitt koblet til blant annet Borussia Dortmunds mitbanestjerne Ilkay Gündogan den siste tiden. Samtidig ryktes det at rekordkjøpet fra i fjor, Angél Di Maria, kan bli solgt til franske PSG.