FORNØYD: Bloggeren Sophie Elise viser fram sin hittil største tatovering på bloggen sin.  FOTO: Privat/sophieelise.blogg.no
FORNØYD: Bloggeren Sophie Elise viser fram sin hittil største tatovering på bloggen sin.  FOTO: Privat/sophieelise.blogg.no

Her er Sophie Elises nye tatovering

Rosene har ingen betydning, men Sophie Elise har én tatovering hun angrer på. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I et blogginnlegg i helgen la Sophie Elise Isachsen (20) ut et lettkledd bilde av seg selv, der hun viste fram sin splitter nye tatovering. Tre roser strekker seg fra trusekanten, over rompa og ned langs venstre lår. 

Ingen betydning

Tatoveringen har ingen dyp betydning for Sophie Elise. Hun forteller at hun valgte roser fordi hun synes de er fine. 

– Tatoveringene har null betydning. Jeg mener ikke at tatoveringer må ha en stor betydning, så lenge de ser bra ut, sier Sophie Elise til TV2.no.  

Sophie Elise lå på tatoveringsbenken i tre timer, hørte på musikk og så på serier. Hun sovnet til og med litt på slutten. I bloggen skriver hun at hun er fornøyd, og at smerten er en liten pris å betale. 

Tekst på rumpa

Rosene på låret er ikke Sophie Elises første tatovering. For under en uke siden tatoverte hun teksten «Bad Ass» på venstre rumpeball. Heller ikke den betyr noe spesielt for bloggeren. 

– Den var spontan, sier hun.  

Vil fjerne én tatovering

Sophie Elise har flere små tatoveringer, og ikke alle er uten betydning. For lenge siden tatoverte hun en diamant på venstre ringfinger. Eks-kjæresten gjorde det samme. Den tatoveringen angrer hun på i dag. 

– Jeg skjønner ikke hva jeg tenkte på! 

Robin vil ikke fri før Sophie Elise har fjernet denne tatoveringen: 

 

Nye episoder av Bloggerne på TV 2 Bliss torsdager klokka 21:30 eller når som helst på TV 2 Sumo (krever abonnement)