VIL PRØVE PÅ NYTT I CHELSEA: Radamel Falcao fikk det ikke til i Manchester United. Nå vil han gå ned i lønn for å spille for Chelsea.
VIL PRØVE PÅ NYTT I CHELSEA: Radamel Falcao fikk det ikke til i Manchester United. Nå vil han gå ned i lønn for å spille for Chelsea.

Fotballryktene: – Falcao vil akseptere «luselønn» i Chelsea

Kolombianeren er villig til å gå kraftig ned i lønn.

1. juli smeller det for alvor når overgangsvinduet i England åpner. Noen avtaler er allerede i boks, og flere vil komme de neste ukene.

Radamel Falcao var ingen suksess i Manchester United. Den engelske klubben betalte 47 millioner kroner per mål for Falcao, skriver The Independent. Manchester United punget ut 3 millioner kroner i uken til Falcao. Og mens kolombianeren melket kroner ut av kjøpeklubben fra Old Trafford, blir han en langt billigere mann i drift på Stamford Bridge. Falcao skal være villig til å gå kraftig ned i lønn for å sikre at Chelsea forsvarer ligatrofeet neste sesong. Det skriver Daily Mirror.

Manchester Uniteds interesse for Valencia-forsvareren Nicolas Otamendi vokser for hver dag. Nå skal Otamendi ha gitt beskjed om at han ønsker å forlate den spanske klubben.

Southamptons Morgan Schneiderlin utelukker en overgang til Tottenham. Dermed seiler Arsenal opp som enda større favoritter til å sikre seg midtbanespillerens underskrift.

Liverpool insisterer på at Brendan Rodgers sitter trygt. Dermed blir det Rodgers, ikke Jürgen Klopp, som skal få Liverpool tilbake i Mesterligaen. Klopp planlegger uansett en pause på seks måneder fra fotballen. Det skriver Bild.

Kan Mario Balotelli, Fabio Borini og Rickie Lambert skyte Liverpool til Premier League-tittelen neste sesong? Nei, mener de fleste. Liverpools eiere Fenway Sports Group har derfor gjort undersøkelser på hva det vil koste å hente Christian Benteke til klubben. Ifølge The Independent vil Benteke koste minst 237 millioner kroner.

Bakover skal Kolo Toure sørge for den nødvendige tryggheten. Han skal i disse dager skriver under på en ny ettårskontrakt med Liverpool, skriver lokalavisen Liverpool Echo.

West Ham har vært koblet til Carlo Ancelotti og Slaven Bilic. Nå er også Real Sociedad-trener David Moyes og Sevilla-trener Unai Emery på ønskelisten til London-klubben, skriver The Guardian.

Tidligere Swansea-manager Michael Laudrup er interessert i en retur til Premier League. West Ham og Newcastle skal være de mest aktuelle alternativene.

Liverpool tapte slaget om Memphis Depay. Nå ser det ut til at Merseyside-klubben går på et nytt nederlag. Burneys høyreback Kieran Trippier er på vei til Tottenham, skriver Daily Telegraph.

Aston Villa og QPR har lagt inn bud på Swindon-spillerne Massimo Luongo (22) og Ben Gladwin (22), men Swindon ønsker mer enn 40 millioner kroner for duoen.

Crystal Palace er villig til å selge kaptein Mile Jedinak denne sommeren. Spissen Dwight Gayle (24) kan også være på vei vekk. Bournemouth er blant beilerne.