ATTRAKTIV: Jürgen Klopp er ledig på markedet, og Liverpool kan være et aktuelt stoppested om Brendan Rodgers får sparken.          AFP PHOTO / DPA / BERND THISSEN
ATTRAKTIV: Jürgen Klopp er ledig på markedet, og Liverpool kan være et aktuelt stoppested om Brendan Rodgers får sparken. AFP PHOTO / DPA / BERND THISSEN

Fotballryktene: – Jürgen Klopp kan ta over Liverpool

Oddsen på at tyskeren tar over Liverpool falt dramatisk etter 1-6-tapet mot Stoke.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

1. juli åpner overgangsvinduet i England, men en rekke klubber er allerede godt i gang med spillerjakten.

Les de ferskeste ryktene rundt din favorittklubb her.

Liverpool havnet på en skuffende 6. plass i Premier League etter et ydmykende 1-6-tap for Stoke søndag. Nå skal Merseyside-klubben ruste opp før Europaligaen neste sesong. Og det er fremover på banen Brendan Rodgers ser etter forsterkninger. I 2013/14-sesongen scoret Liverpool 101 mål. Denne sesongen stoppet de røde på 52 mål. En av dem som ikke har levert varene er Rickie Lambert (33). Liverpool ønsker å kjøpe Christian Benteke, og da vil Lambert forsvinne motsatt vei (pluss en haug med penger). Kanskje kommer Divock Origi tilbake fra Lille? Spissen er kanskje ikke løsningen på Liverpools problemer. Han ble nemlig tatt ut i den franske ligaens verste startellever av L'Equipe.

Det kan fort være at det ikke er Rodgers som skal se etter forsterkninger denne sommeren. Oddsen på at Jürgen Klopp blir ny Liverpool-manager falt dramatisk etter 1-6-tapet. Man får tjue kroner tilbake om man satser en tier på at Klopp blir Liverpool-manager.

Louis van Gaal sier at alle avgjørelser om spillere inn og ut er tatt. Derfor reiser han på ferie nå. Memphis Depay er allerede klar, men de røde djevlene er langt fra ferdigkjøpt. En defensiv midtbanespiller står høyest på ønskelisten til van Gaal, skriver Daily Express. I tillegg vil van Gaal prøve seg på Harry Kane, Gareth Bale og kanskje Raheem Sterling denne sommeren, skriver Daily Mail.

Garry Monk fikk virkelig sving på Swansea denne sesongen. Det har vært spekulert i om han forsvinner til den ledige managerjobben i West Ham, men mye tyder på at 36-åringen skriver under på en langtidskontrakt med den walisiske klubben denne uken, skriver Daily Mail.

West Ham sikter seg virkelig inn mot toppsjiktet i managerjakten. Klubbens styreformenn David Sullivan og David Gold ønsker en manager som vinner trofeer, og hva er ikke mer naturlig enn å prøve å lokke Carlo Ancelotti tilbake til London? The Telegraph skriver at italieneren er sterkt ønsket av West Ham. Også Slaven Bilic, den tidligere West Ham-spilleren, er aktuell.

John Carver håper å beholde jobben som Newcastle-manager, og han er oppildnet av eier Mike Ashleys lovnad om å investere i nye og bedre spillere. Kanskje Carver også er Premier Leagues beste manager på overgangsmarkedet?