ENDELIG JUBEL?  Fredrikstad har ikke hatt det mye morsomt denne sesongen, nå tar Arne Erlandsen over.
Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
ENDELIG JUBEL?  Fredrikstad har ikke hatt det mye morsomt denne sesongen, nå tar Arne Erlandsen over. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix

Rekdals oddstips: Søndagsbongen i boks

IFK Göteborg avgjorde på overtid søndag. Sjekk mandagens tips fra norsk fotball!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

FREDRIKSTAD - FOLLO (OBOS-LIGAEN) H: 1,90 U: 3,30 B: 3,30
FFK-trener Håkon Wibe-Lund gikk av etter en elendig sesongstart og cup-exit for Kvik Halden. Etter det slo de Ranheim 3-1, men så falt de tilbake på gamle synder med grusomme 1-6 for Sandnes Ulf og 1-4 for Kristiansund. FFK ligger på nedrykksplass med syv poeng, og nå er erfarne Arne Erlandsen hentet inn som redningsmann. Han får sin trenerdebut mot Follo, som har overrasket med 15 poeng på de første ni kampene. Follo spilte 2-2 mot Sandnes Ulf sist, da kom de tilbake fra 0-2 til 2-2. Allikevel holder formen til Follo å ebbe av etter en sterk start, er 1-2-2 på de siste fem. Erlandsen tar nok noen umiddelbare grep, Rekdal tror det blir tre poeng.

ØRN HORTEN - SPRINT-JELØY (ODDSEN-LIGAEN) H: 1,75 U: 4,15 B: 2,75
Oddsen-ligaen, avdeling 2. Ørn Horten kom på tiende plass i avdeling 1 forrige sesong, har startet bedre i år med 9 poeng på fem kamper, og 5. plass på tabellen. Det er hjemme det gjøres for Ørn, som har to strake seire på Lystlunden så langt: 3-0 over Gjøvik-Lyn og 1-0 over Drammen. Sprint-Jeløy rykket opp fra 3. divisjon med knapp margin i fjor, har tatt 6 poeng på de første fem kampene. Har også slått Drammen og Gjøvik-Lyn, begge på bortebane. Sist ble det 0-2 for Lørenskog hjemme. Ørn var også meget gode mot Mjøndalen i cupen nylig, kampen tapte de på straffer etter 2-2 i ordinær tid. Slo Lillestrøm 2 på bortebane sist, og kan ta nye tre poeng her.

KONGSVINGER - BRUMUNDDAL (ODDSEN-LIGAEN) H: 1,30 U: 4,50 B: 5,50
Kongsvinger ser ut som en opprykker i år. Det portugisiske trenerteamet har klart å bygge et meget slagkraftig lag, som også slo ut Follo av cupen. Sandefjord bør ikke ta lett på oppgaven når de møter Kongsvinger på Gjemselund 3. juni. De slo Elverum 4-1 på bortebane sist, og har altså fem strake seire med en målforskjell på 15-2 i serien. Brumunddal har ett tap på tre uavgjort på de fire siste, spilte 1-1 mot HamKam hjemme sist, og er 1-3-1 på de første fem seriekampene. De har neppe noe å stille opp med mot Kongsvinger, som seiler opp som klokkeklare opprykkskandidater.