RASENDE: Liverpool-supporterne viste ingen nåde med Raheem Sterling da han varmet opp mot Southampton i sesongens siste kamp. Foto: Dave Thompson / Getty Images Sport.
RASENDE: Liverpool-supporterne viste ingen nåde med Raheem Sterling da han varmet opp mot Southampton i sesongens siste kamp. Foto: Dave Thompson / Getty Images Sport.

– Denne type hets må Sterling bare regne med

Erik Thorstvedt mener bildet av Raheem Sterling i oppvarming forteller hva Liverpool-fansen tenker.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se hele bildet nede i saken!

Det har stormet kraftig rundt Liverpools Raheem Sterling den siste tiden. 20-åringen har avslått flere kontraktstilbud og uttrykt at han ønsker å forlate klubben i sommer.

Seinest på torsdag gikk agenten hans, Aidy Ward, ut og garanterte for at Sterling ikke kommer til å signere noen ny kontrakt med Liverpool.

Gestikulerte og ropte
Under søndagens kamp mellom Stoke og Liverpool hadde manager Brendan Rodgers plassert den lynraske angrepsspilleren på benken fra start. Og som innbyttere flest ble Sterling på et tidspunkt sendt i oppvarming langs sidelinjen.

Rasende Liverpool-fans gestikulerte og ropte mot unge spilleren, og som man ser på bildet svarte Sterling med det som trolig er en noe ironisk applaus.

– Det er ikke første gang
TV 2s fotballekspert Erik Thorstvedt humrer litt da han får se bildet av Sterling, med de fly forbannede supporterne i bakgrunnen.

ETT BILDE SIER MER ENN TUSEN ORD: Bildet av Liverpools Raheem Sterling med rasende supportere i bakgrunnen forteller det meste. Foto: Dave Thompson / Getty Images Sport
ETT BILDE SIER MER ENN TUSEN ORD: Bildet av Liverpools Raheem Sterling med rasende supportere i bakgrunnen forteller det meste. Foto: Dave Thompson / Getty Images Sport

– Det bildet forteller meg vel egentlig bare at Sterling har satt seg selv i en vanskelig situasjon. Det er jo ikke første gang man opplever at spillere prøver å komme seg bort fra en klubb selv om de er under kontrakt, sier den tidligere keeperkjempen.

Han mener bildet sier mye om hva Liverpool-fansen tenker om de siste ukers medieoppslag og hysteri rundt Sterlings fotballfremtid.

– Det gjør det. Og dette er noe Sterling bare må regne med. Brendan Rodgers har gått ut og oppfordret folk til å støtte ham, men det bryr ikke engelskmennene seg om. Det er litt «styrete» når det står på slik som dette, sier Thorstvedt, og legger til:

– Fotball handler om følelser. Men det finnes jo en grense, så klart.

– Går supporterne på dette bildet over denne grensen?

– Nei, det synes jeg ikke. Dette hører med. Det handler som sagt om følelser.

– Får håpe at det skjer noe i sommer
Thorstvedt tror det er lenge til Sterling får oppleve den type hets som det han gjorde under kampen mot Stoke på søndag,

– Vi får jo håpe at det skjer noe i sommer. Noe som enten gjør at han blir tilgitt og værende i klubben eller noe som gjør at han forsvinner. Men Sterling tåler dette. De lever litt i en boble, og det er nok lenge til han møter på slike fans på denne måten igjen, sier fotballeksperten.

Da Sterling ble kåret til årets unge spiller på Liverpools egen sesongavslutningsseremoni, ble Sterling møtt med pipekonsert under takketalen.

TV 2s Premier League-kommentator Øyvind Alsaker uttalte torsdag at feiden mellom Sterling og Liverpool er den bitreste striden mellom spiller og klubb han kan huske.