Preston til Championship etter Beckford-hat trick

Jermaine Beckford med hat trick da Preston vant 4-0 mot Swindon i playoff-finalen i League One. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Preston North End - Swindon Town 4-0 (Se sammendrag i videovinduet øverst i saken) 

Preston er klar for Championship etter å ha vunnet 4-0 mot Swindon i playoff-finalen på Wembley søndag.

Jermaine Beckford ble den store helten med sine tre scoringer og Preston North End rykker opp til Championship etter ni mislykkede forsøk. 

– En naturlig målscorer
– Vi visste det kom til å bli en vanskelig kamp og vi viser karakterstyrken vi har i laget og teamet rundt. Vi gjorde en fantastisk jobb med å utytte rommene, sier Beckford til Sky Sports etter kampen. 

Tremålsscoreren fikk skryt av Preston-manager Simon Grayson etter kampen:

– Jermaine vet hvor hardt vi jobber og jeg vet hvordan han jobber. Han er en naturlig målscorer som elsker fotball og når du har en som gjør det, kan du få det beste ut av dem. For øyeblikket leverer han varene for oss, sier Grayson. 

 

Swindon hardt straffet
Preston fikk en god start på kampen og ledet hele 2-0 etter 13 minutter etter scoringer av Beckford og Paul Huntington. 

Swindon kom etter hvert mer med i kampen og forsøkte å spille seg til noen muligheter. Etter 43 minutter fikk de omgangens største sjanse, men Michael Smith klarte ikke å heade ballen i mål.

Minuttet etter ble de grusomt straffet for sitt sjansesløseri da Beckford igjen var på ferde og ga Preston en 3-0-ledelse til pause. 

Effektiv Beckford
Etter pausen hadde Preston full kontroll og fortsatte med å sende lange baller opp på Beckford. Det  var ett trekk de lyktes med og etter 57 minutter satte den tidligere Leeds- og Everton-spissen inn sitt tredje da han løp fra Swindon-forsvaret og satte inn 4-0 til hjemmelaget.