FUNNET DØD: Den norske artisten Liv Marit Wedvik ble funnet død ved Moen camping i Risør lørdag.  Foto: Heiko Junge / SCANPIX .
FUNNET DØD: Den norske artisten Liv Marit Wedvik ble funnet død ved Moen camping i Risør lørdag.  Foto: Heiko Junge / SCANPIX .

Liv Marit Wedvik døde på vei til båten

Countryartisten gikk fra en hytte for å legge seg i båten da uhellet inntraff.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Musiker Liv Marit Wedvik som lørdag ble funnet død i vannet i Risør, var på vei ned fra en hytte til en båt da uhellet inntraff, opplyser politiet.

– Familien skulle tilbringe pinsehelgen med venner, og kommer i båt. De tilbringer kvelden på en hytte. Ektemannen går først og legger seg i båten, og hun forlater hytta noe senere. På vei til båten skjer uhellet som gjør at avdøde blir funnet dagen etter, sier operasjonsleder Martin Ugland ved Agder politidistrikt til NTB søndag.

– Vi betrakter dette som et rent uhell, sier Ugland.

Det var like etter klokka ni lørdag at nødetatene fikk melding om at en kvinne lå i vannet ved Moen camping i Risør.

Senere ble det kjent at det var den folkekjære countryartisten og TV-personligheten Liv Marit Wedvik fra Skien som var funnet død.

Politiet vil trolig foreta en obduksjon av den avdøde.

– Det er naturlig vurdering å gjøre som en del av etterforskningen, og jeg regner med at det er det som blir resultatet. Ikke fordi det er spekulasjoner om noe kriminelt, men noe vi gjør rutinemessig, sier Ugland.

(©NTB)