PÅ VEI VEKK? Robin van Persie har bare ett år igjen av kontrakten med Manchester United. AFP PHOTO / OLI SCARFF
PÅ VEI VEKK? Robin van Persie har bare ett år igjen av kontrakten med Manchester United. AFP PHOTO / OLI SCARFF

Fotballryktene: – Van Persie i krisesamtaler med agent

Og Manchester City er favoritter til å sikre seg Raheem Sterling.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er lørdag og 39 dager til menn med velfylte kredittkort kan dra verden rundt og kjøpe de fotballspillerne de ønsker til sine lag.

Her er de ferskeste ryktene før helgens siste serierunde i Premier Leauge.

Robin van Persies fremtid på Old Trafford henger i en tynn tråd. Nederlenderen, som har scoret ti mål for storklubben denne sesongen, har vært i krisesamtaler med agenten sin Kees Vos, skriver The Sun. 31-åringen har ett år igjen av kontrakten sin med Manchester United.

En som neppe blir Manchester United-spiller er Mats Hummels. Han sier at United er uaktuell fordi klubben brukte så lang tid (!) på å vise interesse, skriver Daily Mail.

Raheem Sterling ser ut til å følge Paul Scholes råd om å dra til en storklubb. Manchester City er favoritter til å sikre seg 20-åringens underskrift, skriver Daily Mail. Men Sterling har to år igjen av kontrakten sin. Liverpool-manager Brendan Rodgers ber fansen om ikke å la sin frustrasjon gå utover Sterling.

Liverpool cruiser inn mot en 5. plass i Premier League. Nå mener tidligere Manchester United-spiller Gary Neville at klubben henger igjen i fortiden. han er ikke overrasket over at Sterling ønsker seg vekk.

Arsenal har hatt suksess med franskmenn (kanskje bortsett fra Marouane Chamakh, Kaba Diawara, Sebastien Squillaci og Mikael Silvestre). Nå kan det være en ny på vei inn. London-klubben sendte en speider for å se Lyon-duoen Alexandre Lacazette (23) og Nabil Fekir (21) i aksjon forrige uke. De to spillerne vil koste til sammen 700 millioner kroner, skriver Daily Star.

Samtidig har Aaron Ramsey gitt beskjed om at han ikke vil gjemmes bort på kanten i Arsenal-laget. Ramsey har gjort det klart at han aller helst vil spille sentralt i banen. Det blir kanskje vanskeligere med Morgan Schneiderlin på vei inn dørene på Emirates. Tottenham vil gi rivalen kamp om Southampton-spilleren, som er verdsatt til 300 millioner kroner.

Tony Pulis har gitt beskjed til Saido Berahino at han må prioritere karrieren fremfor å tenke på penger. Med et nytt kontraktsforslag håper Pulis å lokke Berahino til å bli på The Hawthorns, skriver Birmingham Mail. Men kanskje Berahino ønsker å forlate WBA nettopp fordi han tenker på karrieren?

Kun Chelsea har sluppet inn like få mål som Southampton denne sesongen. En av grunnene til det er midtstopperen Toby Alderweireld. Nå vil Southampton gjøre overgangen fra Atletico Madrid permanent.

Tottenham vil i neste uke avgjøre om Emmanuel Adebayor (31) har en fremtid i klubben. 

Ellers har Stoke kastet seg inn i jakten på Dnipros kantspiller Yevhen Konoplyanka, som tidligere har vært ønsket av Liverpool og Tottenham. Konoplyanka kan komme gratis, skriver Talksport.

Brann og Celtic har vist interesse for Rodolph Austin, men nå henger Blackburn seg på. 29-åringen går gratis fra Leeds 1. juli.