SUKSESS: Rekdals fredagsdobbel fra fransk fotball gikk inn.
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
SUKSESS: Rekdals fredagsdobbel fra fransk fotball gikk inn. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix

Ny suksess for Rekdals oddstips!

Ajaccio og Valenciennes vant fredag - sjekk lørdagstipset nå!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

JÖNKÖPINGS SÖDRA - AFC UNITED (SUPERETTAN) H: 1,50 U: 3,35 B: 4,85
Jönköpings Södra fortsetter å imponere i Superettan. Sist ble det 5-2 over kriseklubben Brommapojkarna, og på de første ni kampene denne sesongen er de 7-1-1, noe som gir pene 22 poeng. De kan ikke ta foten av gassen, da Östersund og Varberg følger få poeng bak. Møter her AFC United Väsby, som har spilt to uavgjort mot Värnamo og GAIS, tapte for Östersund runden før det. Har ikke kvaliteten til topplagene, så Jönköpings Södra seiler opp som rimelig greie favoritter.

FORTUNA ÅLESUND - BYÅSEN (1. DIV KVINNER) H: 1,70 U: 4,35 B: 2,70
Fem kamper er spilt i kvinnenes 1. divisjon så langt. Fortuna Ålesund er 3-0-2, sist tapte de 0-1 for topplaget Grand Bodø. Har anstendige seire over Grei, Hødd og Sarpsborg 08 så langt. Møter her nyopprykkede Byåsen, som kun har slått Sarpsborg 08 så langt. Har to tap på rad for Grand Bodø og Øvrevoll Hosle, og Rekdal forventer at de får trøbbel i Ålesund.

ISHAVSBYEN - KIRKENES (3. DIV AVD 12) H: 4,10 U: 5,25 B: 1,35
Kirkenes klarte ikke opprykket forrige sesong, har innledet årets sesong meget sterkt med fem strake seire og dermed 15 poeng. Vant 1-0 over Bjørnevatn sist, knuste Alta 2 hele 5-1 på bortebane runden før. De har allerede +12 i målforskjell. Skal her opp mot Ishavsbyen, kampen går på kunstgresset i Tromsdalen. Ishavnsbyen har fått en positiv start på sesongen. Er 3-1-1 og ligger dermed på tredjeplass i avdelingen med 10 poeng, men bare +4 i målforskjell. Vant knepent 3-2 over svake Fløya sist, så Kirkenes kommer til Tromsdalen som klare favoritter.