KAPTEIN: Lillestrøms Erling Knutzon er uken kaptein på laget til Jesper Mathisen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix
KAPTEIN: Lillestrøms Erling Knutzon er uken kaptein på laget til Jesper Mathisen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Ny kaptein signert

Her er Jesper Mathisens tips for denne rundens Tippeliga-manager.

Ukens kaptein er Erling Knudtzon (7.0) som har vist storform de siste ukene. Tidligere sesonger har Lillestrøm-spilleren slitt med uttellingen foran mål, men det har absolutt ikke vært tilfelle i år.

Lillestrøm møter Bodø Glimt hjemme og der forventer jeg seier og Knudtzon-show. Det er også en stor fordel at Knudtzon står oppført som midtbanespiller på spillet, men spiller spiss.

Slike spillere er alltid interessante! Jeg forventer også at Lillestrøm holder nullen, og derfor er Arnold Origi (6.0) hentet inn som ukens keeper. Bodø Glimt har vært utrolig svake til nå, og om ikke Badou viser storform, taper de på Åråsen.

Molde er også store favoritter borte mot Mjøndalen. Skal de henge med Rosenborg må de vinne kamper som dette. Martin Linnes og Per Egil Flo har vært på laget mitt i alle rundene til nå, men om ikke Molde snart begynner å holde nullen må Flo og Linnes ut av laget.

Det er jo liten tvil om at de som har hatt forsvarere fra Stabæk de siste ukene har gjort det meget skarpt, og at jeg heller skulle hatt Meling og Skjønsberg på laget de siste ukene.

Men er fortsatt sterk i troen på at Molde kommer i gang og gir Rosenborg kamp helt inn om gullet, og da vil Linnes og Flo sanke mye poeng fremover. Kan Molde få med seg seier og null baklengs mot Mjøndalen? Det er lov å håpe!

Ut av ukens lag forsvinner Rossbach og Fossum. Ikke på grunn av dårlige prestasjoner, men rett og slett fordi jeg måtte ha plass til Origi og Knudtzon.

Til neste runde er etter planen både Rossbach og Fossum tilbake! Iver Fossum er en av de spillerne som har imponert meg aller mest i år, og jeg blir ikke overrasket om han får med seg mye poeng fra Haugesund.

Ukens lag:

Origi
Linnes, Ruud, Flo
Zahid, Åsen, Knudtzon(C), Jensen
Søderlund, Kamara, Helland

Benken: Faye Lund, Tokstad, Meling, Grossman