LYKKELIG GIFT: Will Smith og Jada Pinkett Smith, Tom Hanks og Rita Wilson, og Jay Z og Beyonce er alle Hollywood-par som har vært gift i mange år. Foto: Stella Pictures
LYKKELIG GIFT: Will Smith og Jada Pinkett Smith, Tom Hanks og Rita Wilson, og Jay Z og Beyonce er alle Hollywood-par som har vært gift i mange år. Foto: Stella Pictures

Her er kjendisparene som holder sammen

Mellom disse stjernene blomstrer fortsatt kjærligheten. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I Hollywood er det ikke uvanlig at ekteskap mellom to stjerner kun varer et par år.

I fjor kom nyhetene om skilsmisse mellom både Chris Martin og Gwyneth Paltrow, Mariah Carey og Nick Cannon, samt Pamela Anderson og Rick Salomon. Denne sommeren har Gwen Stefani og Gavin Rossdale gått hvert til sitt, og Ben Affleck og Jennifer Garner skilte seg etter ti år sammen. 

Men hos noen kjendispar blomstrer kjærligheten selv etter lang tid. US Weekly har samlet en liste over kjendispar som har vært gift i mange år:

Rita Wilson og Tom Hanks

Skuespillerne Rita Wilson (58) og Tom Hanks (59) ble et par da de begge spilte i filmen «Volunteers» i 1985. De giftet seg i 1988, og sammen har de to sønner: Chester (24) og Truman (19). 

Tidligere i år ble Wilson diagnosert med brystkreft. I et intervju med The New York Times fortalte hun at ektemannen har vært en god støtte gjennom den vanskelige tiden og at det har ført dem enda nærmere hverandre.

– Du vet aldri hvordan din ektefelle kommer til å reagere på en situasjon som dette. Jeg ble så overrasket over den omsorgen mannen min ga meg, sa Wilson til The New York Times

GIFT I 27 ÅR: Tom Hanks og Rita Wilson. Foto: Stella Pictures
GIFT I 27 ÅR: Tom Hanks og Rita Wilson. Foto: Stella Pictures

Jada Pinkett Smith og Will Smith

Skuespillerne Jada Pinkett Smith (43) og Will Smith (46) møtte hverandre i 1990 da hun var på audition for rollen som Smiths kjæreste i komiserien «The Fresh Prince of Bel-Air». Hun fikk ikke rollen, men paret holdt kontakten og noen år senere blomstret kjærligheten. 

Paret giftet seg på nyttårsaften i 1997, og sammen har de datteren Willow (14) og sønnen Jaden (17). Begge barna har gjort det stort i Hollywood – Willow som artist og Jaden som skuespiller. 

Will har innrømt at det er vanskelig for paret å få nok tid til hverandre, særlig siden begge har hver sin skuespiller-karrière.

– Du innser etter hvert at du enten vil forplikte deg til forholdet, eller du vil satse på karrieren. På tidspunkt vil det ene eller det andre bli nødt til å lide, sa Will til US Weekly tidligere i år. 

GIFT I 18 ÅR: Will Smith og Jada Pinkett Smith. Foto: Juan Rico/Fame/Stella Pictures
GIFT I 18 ÅR: Will Smith og Jada Pinkett Smith. Foto: Juan Rico/Fame/Stella Pictures

Victoria Beckham og David Beckham

Victoria (41) og David Beckham (40) møtte hverandre under veldedighetsfotballkamp i 1997. Da var hun popstjerne i jentegruppen Spice Girls, mens han var fotballstjerne på Manchester United.

Ett år etter at de først møtte hverandre, ble de forlovet, og sommeren 1999 giftet de seg. Sammen har paret fire barn: sønnene Brooklyn (16), Romeo (12) og Cruz (10), samt datteren Harper (3).

I et intervju med Vogue avslørte Victoria at det var kjærlighet ved første blikk da hun og David møtte hverandre. 

GIFT I 16 ÅR: David Beckham og Victoria Beckham. Foto: Stella Pictures
GIFT I 16 ÅR: David Beckham og Victoria Beckham. Foto: Stella Pictures

Beyonce Knowles og Jay-Z

Kjærlighetsryktene begynte å svirre rundt popstjernen Beyonce Knowles (33) og rapperen Jay-Z (45) etter at de samarbeidet på låten «03 Bonnie & Clyde» i 2002. 

Stjerneparet giftet seg i all hemmelighet i New York i 2008, og i 2012 ble datteren Blue Ivy født. 

I fjor høst dukket det opp rykter om at ekteskapet var i ferd med å havarere, men det ble avvist av paret ved at de viste en intim hjemmevideo under deres felles «On The Run»-turné.

Tidligere i år spekulerte den amerikanske pressen i om paret er gravid med sitt andre barn. Beyonce postet et bilde av seg selv på stranda med en stor mage av sand, og en måned senere valgte paret å flytte fra New York til Los Angeles på grunn av en «endring i livsstil». Musikerparet har ikke kommentert gravidryktene. 

GIFT I 7 ÅR: Jay-Z og Beyonce Knowles. Foto: Stella Pictures
GIFT I 7 ÅR: Jay-Z og Beyonce Knowles. Foto: Stella Pictures

Kelly Preston og John Travolta

Skuespillerne Kelly Preston (52) og John Travolta (61) møtte hverandre i 1987 da de begge spilte i filmen «The Experts». I 1991 giftet de seg, og da hadde de hele to bryllupsseremonier: En i Paris og en i Florida.

Sammen har de barna Ella (15) og Benjamin (4). Deres første barn, sønnen Jett, døde 16 år gammel i 2009

For tre år siden ble Travolta anklaget for seksuell trakassering av flere mannlige massører. Da gikk filmstjernen ut og fortalte at hans ekteskap fortsatt fungerer.

– Livet mitt har vært fylt med både opp- og nedturer. Men min kone er den rette, og det er jeg glad for. Jeg vet at vi nærmest er å regne som dinosaurer i Hollywood, siden vi har vært sammen så lenge. Men det fungerer, sa Travolta, ifølge Perez Hilton

GIFT I 24 ÅR: Kelly Preston og John Travolta. Foto: Stella Pictures
GIFT I 24 ÅR: Kelly Preston og John Travolta. Foto: Stella Pictures

Iman og David Bowie

Supermodellen Iman (60) og rockestjernen David Bowie (68) møtte hverandre på en blind-date i 1990. Det var kjærlighet ved første blikk, og det ble bryllup i 1992. 

Da hadde Bowie én skilsmisse bak seg, mens Iman hadde vært gift to ganger tidligere. 

Sammen har de datteren Alexandria (14).

– Jeg er fortsatt betatt av han, etter alle disse årene, sa Iman i et intervju med Harper's Bazaar i 2010.

GIFT i 23 ÅR: Iman og David Bowie. Foto: Stella Pictures
GIFT i 23 ÅR: Iman og David Bowie. Foto: Stella Pictures