ETTERFORSKES: Politiet i Harstad har startet etterforskning av 30-åringen som er siktet for overgrep mot elleve barnehagebarn i Tromsø.
ETTERFORSKES: Politiet i Harstad har startet etterforskning av 30-åringen som er siktet for overgrep mot elleve barnehagebarn i Tromsø.

Politiet i Harstad etterforsker overgrepssiktet barnehageansatt (30)

Politiet i Harstad åpner etterforskning mot mannen som er siktet for overgrep mot elleve barn i en barnehage i Tromsø, melder NRK. Mannen var tidligere i praksis i en barnehage i distriktet.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mannen var i praksis i en annen barnehage mens han på midten av 2000-tallet var elev ved en folkehøyskole. Det var i denne forbindelse han var i praksis i barnehagen.
Politiet opplyser at forholdene de vil undersøke, stammer fra 2005 og 2006.

– Vi må nærmere gjøre rede for hvilken tidsperiode han har vært der og hvilken befatning han har hatt med barn i forbindelse med skolegang og jobb. Samt de bevegelsene han har hatt i distriktet, sier politistasjonssjef Morten Holen i Midtre Hålogaland politidistrikt til NRK.

Også ved den aktuelle barnehagen er det satt i verk tiltak etter at det ble klart at 30-åringen er blitt siktet og har erkjent flere overgrep.

– Vi har hatt kontakt med den aktuelle barnehagen og er trygg på at de følger opp dette på en adekvat måte, sier rådmannen i den aktuelle kommunen til VG.

(©NTB)