Joshua King kan havne i Tyskland

Joshua Kings kontrakt med Blackburn går ut i juli. Sjansen er stor for at han forlater Championship-klubben.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Joshua King trener med Vålerenga for å bygge seg opp til privatlandskampen mot Sverige 8.juni.

Etter serieslutt i England har landslagsspissen også tilbragt deilige dager i Dubai. 

– Jeg har tatt det med ro siden vi avsluttet 5.mai. Jeg drog på ferie til Dubai og koste meg der. Koblet av, men nå gjelder det å komme seg i form igjen, sier King til TV 2.

Kontrakten hans med Blackburn går ut i juli. Da er sjansen stor for at han forlater Rovers, til tross for et kontraktstilbud fra Championship-klubben.

– Det er en del klubber som er interesserte, og jeg har også et kontraktstilbud fra Blackburn, men jeg må veie valgene mine og se hva som er best for karrieren min. Jeg tror og håper jeg har en klubb før landskampen mot Sverige, sier King.

Tyskland er et godt alternativ blant annet på grunn av god medisinsk oppfølging og spilletid. Faktorer som vil veie tungt for King. TV 2 vet at Hertha Berlin, Leverkusen og Schalke er interesserte i å hente 23-åringen. 

– Hvis det står mellom Bundesliga og Championship tror jeg at Bundesliga vinner den duellen. Hvis det er riktig klubb da, men det er Premier League som er drømmen, avslutter King 

King vil være gratis dersom han går til en klubb utenfor England, men dersom han skal gå til en annen engelsk klubb må det betales en kompensasjon for han selv om han er bosmanspiller.