Han har nettopp kjøpt muskelbilen – så skjer dette!

Snakk om bisarr hendelse! Se video:

Videoklippet du kan se over, er rett og slett noe av det morsomste vi har sett på en god stund.

Men egentlig er det litt dårlig gjort å le, for det er jo en ganske kjedelig sak for eieren av en klassisk, og tilsynelatende lekker, Dodge Dart. Dart er en skikkelig muskelbil, men akkurat denne har åpenbart fått litt for mye, eller kanskje litt for lite, Möllers Tran...

Det hele skjedde nylig i Edmonton, provinshovedstaden i Alberta i Canada. Alt blir filmet av en annen bil med et videokamera som er montert i frontvinduet – et såkalt dashcam. 

De to bilene kommer til et lyskryss, og skal svinge til venstre. Idet de forlater krysset, begynner eieren av Dodgen å gi gass. I rikt monn!

Les også: Denne Dodgen er historiens sterkeste muskelbil

Så skjer det ...

Det er lett å høre at motoren er av typen med MYE hestekrefter, og bilen skyter fart. Men så begynner den plutselig å rykke og hoppe, tilsynelatende av uforklarlige grunner.

Og kort tid etterpå spretter bakenden opp, mens hele bakakslingen og bakhjulene blir igjen på veien. Bilen sklir avgårde på de to forhjulene noen meter, før den stopper opp.

Bak rattet sitter ganske sikkert en sjåfør som ikke skjønner noe som helst av hva som nettopp har skjedd.

Se video: Filmer at de kjører Lamborghini i 335 km/t - så smeller det

Kostbart

Nettstedet cbc.ca skriver at en lokal bilkjenner anslår verdien på bilen til rundt 50.000 dollar, og at skadene, naturlig nok, er svært omfattende.

Sjåføren av bilen har ikke uttalt seg. Men ifølge føreren av bergingsbilen som kom og hentet bilen, og bakakslingen, hadde den uheldige eieren kjøpt bilen bare noen få timer før det absurde uhellet.

Se video: Nå har Tesla begynte å ta superbil-skalpene