PÅ BENKEN: Martin Ødegaard er allerede første nordmann på Real-benken. I morgen kan han bli førstemann på banen. Men ingen vet om det skjer. Foto: EFE / NTB scanpix
PÅ BENKEN: Martin Ødegaard er allerede første nordmann på Real-benken. I morgen kan han bli førstemann på banen. Men ingen vet om det skjer. Foto: EFE / NTB scanpix

Ingen Ødegaard-avklaring på pressekonferansen

Det ble ikke sagt noe om Martin Ødegaard på Real Madrids pressekonferanse fredag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi fulgte pressekonferansen direkte i vårt livesenter

Etter pressekonferansen var det fortsatt usikkert om Martin Ødegaard får muligheten til å bli tidenes yngste spiller til å ikle seg den hvite Real Madrid-drakten.

Men bekreftelsen kom litt senere. Martin Ødegaard er med i troppen.

En presset Real Madrid-manager Carlo Ancelotti fikk utelukkende spørsmål om seg selv og sin situasjon på dagens pressekonferanse i den spanske hovedstaden. Ingen spørsmål om Ødegaard rakk frem til podiet, til tross for at blant andre TV 2 var tilstede og prøvde å stille manageren spørsmål om nordmannens mulige debut på A-laget.

– Det er andre ting som er viktigere her i Madrid enn om en nordmann får debutere, sier TV 2s utsendte reporter Christina Paulos Syversen. 

Hun prøvde å stille spørsmål om nordmannens fremtid, men slapp ikke til å mylderet av trener-spørsmål. 

En rekke stjerner deltok imidlertid ikke på treningen. Verken Sami Khedira, Fabio Coentrao, Sergio Ramos, Karim Benzema eller Luka Modric var blant de 19 spillerne som trillet ball på gresset, skriver AS. Dermed er det veldig sannsynlig at nordmannen er blant spillerne i kamptroppen.

Ødegaard (16 år og fire måneder) blir tidenes yngste Real Madrid-spiller dersom han får spilletid lørdag kveld. Ødegaard satt på benken mot Almeria i april, men kom aldri på banen - til skuffelse for nordmenn.

Gjør han det i morgen i stedet, setter han likevel både norsk og spansk rekord.

Se Real Madrid - Getafe på csports.no fra kl. 20.30 lørdag

Martin Ødegaard trente fredag formiddag med A-laget på treningsanlegget Valdebebas, hvor han lekte seg sammen med superstjerner som Gareth Bale og Cristiano Ronaldo.

I stedet gikk hele pressekonferansen med at Carlo Ancelottis forsvar av sin egen stilling. Italieneren tviholder på at han er manager også neste sesong, men få tror ham.

– Klubben sier at de vil ha et møte med meg etter sesongen, sa Ancelotti - og fikk stående ovasjoner fra pressen på vei ut av lokalet. Et tegn på at hans dager trolig er talte.

C More-ekspert Petter Veland tror Ancelottis dager er talte.

– Jeg ser en person som har resignert, sa Veland i TV 2s studio underveis i pressekonferansen.