Ødegaard kan bli historisk - følg vår ekstrasending

Fredag blir det klart om Martin Ødegaard blir tatt ut til årets siste kamp for Real Madrid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Følg vår Ødegaard-sending direkte fra kl 12.15 i vårt livesenter | Se kampen direkte på csports.no lørdag fra kl. 18:25!

Lørdag kan Martin Ødegaard bli tidenes yngste Real Madrid-spiller i La liga.

I den forbindelse vil TV 2 ha en egen ekstrasending fredag hvor vi følger Carlo Ancelottis pressekonferanse kl. 12.30 direkte. Der vil det bli klart om 16-åringen blir tatt ut i troppen som skal møte Getafe.

Allerede fra kl.11 kan du på tv2.no følge livebilder fra treningen i Madrid der den norske unggutten forhåpentligvis kommer til å være sammen med de andre stjernene.

Kan bli historisk
Vår reporter Christina Paulos kommer til å være på plass i Madrid, mens vi i Oslo kommer til å ha besøk av både ekspert Petter Veland og Realmadrid.no-redaktør Bendik Eftang som vil komme med sine betraktninger rundt det som skjer i den spanske hovedstaden.

Fra Trondheim vil TV 2s fotballekspert Mini Jakobsen bidra.

Dersom 16-åringen får spilletid vil han ta rekorden fra Alberto Rivera som debuterte 17 år og 111 dager gammel i 1995.

Lørdag vil Ødegaard være 16 år og 158 dager gammel.

Andre forsøk
Ødegaard ble for første gang tatt ut i førstelagstroppen mot Almeria tidligere i vår. Men da Ancelotti valgte ikke å sette nordmannen på banen til tross for en komfortabel ledelse i andre omgang, var det mange som trodde at det var Ødegaards siste sjanse for sesongen.

Men etter at klubben måtte gi tapt for Barcelona om ligatittelen og heller ikke kom seg til finalen i Mesterligaen, har de ikke lenger noe å spille for. Dermed har det dukket opp en ny mulighet for en sensasjonell debut for 16-åringen.