YDMYK: Jeremy Clarkson ankommer på sykkel utenfor sitt hjem i Vest-London i mars, 2015. Foto: Scanpix
YDMYK: Jeremy Clarkson ankommer på sykkel utenfor sitt hjem i Vest-London i mars, 2015. Foto: Scanpix

Angrende Jeremy Clarkson: – Det var min egen dumme feil

Den avskiltede Top Gear-programlederen snakker ut etter BBC-sparkingen.

Tidligere programleder for Top Gear, Jeremy Clarkson (55) har kommet med en ydmyk forklaring på hvilke følelser han har hatt, etter han fikk sparken av BBC, skriver ITV.

Hans kontrakt med BBC ble ikke fornyet etter han skal ha fysisk og verbalt angrepet produsenten av Top Gear, Oisin Tymon.

Ydmyk

I et intervju med Chris Evans på BBC Radio 2, sa Clarkson følgende om følelsene etter å ha fått sparken.

– Jeg var veldig lei meg, men det var min egen dumme feil. Jeg har ingen andre å skylde på enn meg selv. Top Gear var på mange måter min baby, og jeg elsket det programmet. Plutselig skal du ikke gjøre det mer, og det føles som et stort tomrom, sa Clarkson i intervjuet.

Fremtidsplaner

På spørsmål om hvilke planer han hadde videre, spøkte han med at han ikke skulle bli melkemann, fordi han da måtte stå tidlig opp. 

Han fortalte videre at han ikke hadde vært i samtaler med noen andre tv-selskaper om ny kontrakt. Derimot hadde det kommet forslag fra forskjellige kanaler – også amerikanske – om fremtidige muligheter for Clarkson.

– Det som skjedde, skjedde helt plutselig. Du er en idiot hvis du hopper inn i noe nytt uten å tenke deg om. Jeg må først orientere meg om hva som er der ute, avsluttet Clarkson.