FORLATER LIVERPOOL: Det meste tyder på at Raheem Sterling er ferdig i Liverpool etter agentens sjokkuttalelser.
FORLATER LIVERPOOL: Det meste tyder på at Raheem Sterling er ferdig i Liverpool etter agentens sjokkuttalelser.

Sterling-agent: – Han skal til Chelsea eller Manchester City

Liverpool har avvist møte med Raheem Sterling etter sjokkuttalelser fra spillerens agent.

Sterling skal ha meddelt Liverpool-ledelsen at han ikke ønsker å forlenge kontrakten med Anfield-laget og vil bli solgt i sommer.

Det har satt fart i spekulasjonene om at 20-åringen blir med Steven Gerrard ut portene i sommer.

– Signerer ikke for åtte, ni eller ti millioner kroner

Unggutten har to år igjen av kontrakten med Liverpool, men nå tyder det meste på den engelske landslagsspilleren er ferdig i klubben.

I et intervju med London Evening Standard bekrefter spillerens agent at forhandlingsklimaet er iskaldt.

– Jeg bryr meg ikke om PR rundt klubben og klubbsituasjonen. Jeg bryr meg ikke. Han signerer garantert ikke. Han signerer ikke for åtte, ni eller ti millioner kroner i uken (700.000, 800.000 eller 900.000 pund, red.anm.), sier spillerens agent Aidy Ward til avisen.

Skal man tolke uttalelsene bokstavelig, vil Sterling ikke signere uansett hvor mye Liverpool måtte kaste etter ham. Til sammenligning har Cristiano Ronaldo rundt åtte millioner norske kroner i rene lønnsinntekter i uken fra Real Madrid.

– Min jobb er å sørge for at det går best mulig med klientene mine. Hvis folk sier at jeg gjør en dårlig jobb, eller at spillerne får dårlige råd, betyr ingenting for meg, slår en oppsiktsvekkende frittalende Ward fast.

– Ender opp i Chelsea eller Manchester City
Sterlings agent hevder i intervjuet med avisen at Liverpool-stjernen snart vil presenteres i en ny klubb.

– Jeg er ikke urolig. Jeg hadde vært urolig om jeg ikke hadde visst hva som kommer til å skje. Hver klubb i Premier League kommer til å legge inn bud på Sterling, men de to mest aktuelle klubbene for ham er Chelsea og Manchester City, sier agenten.

Sterlig skal allerede være tilbudt 1,2 millioner norske kroner i ukelønn fra Liverpool, men skal fortsatt kreve mer. Det har fått en klubblegende som Jamie Carragher til å gå til frontalangrep på 20-åringen.

Liverpool-stjernens agent fnyser av kritikken fra Carragher.

– Carragher er en idiot. Alle vet det. Den kritikken han har fått fra eksperter eller tidligere Liverpool-spillere betyr ingenting for oss. Det er ikke relevant, påstår Aidy Ward ifølge London Evening Standard.

Liverpool kansellerer møte med Ward
Uttalelsene skal ha fått Liverpool til å kansellere morgendagens møte med Ward. Det tvitret The Times-journalist Tony Barrett torsdag ettermiddag.

– Liverpool har kansellert morgendagens møte med Aidy Ward i lys av kommentarene som han er sitert på i London Evening Standard, tvitret han.

Manchester United en den siste klubben i rekken å vise interesse for Liverpool-stjernen Raheem Sterling.

Avviste bud fra Manchester United
Ifølge Liverpool Echo har Merseyside-klubben allerede rukket å avvise en forespørsel fra United om Sterling vil være tilgjengelig for en overgang i sommer.

Liverpool har ifølge Echo gitt United klar beskjed om at 20 år gamle Sterling ikke er til salgs. Da Sterling tirsdag ble kåret til årets unge spiller i klubben, fikk han flere ufine tilrop fra skuffede fans etter alle oppslagene om de fastlåste kontraktsforhandlingene.

Ikke siden Phil Chisnall gikk til Liverpool fra United i 1964, har klubbene gjort spillerhandler seg imellom. Manchester United-manager Louis van Gaal ser ikke ut til å bry seg om det.