ØNSKET I CHELSEA: Theo Walcott og Alex Oxlade-Chamberlain er ønsket som del av en overgang for Petr Cech.
ØNSKET I CHELSEA: Theo Walcott og Alex Oxlade-Chamberlain er ønsket som del av en overgang for Petr Cech.

Fotballryktene: 
– Chelsea krever en av disse i bytte for Cech

Og midtstopper skal ha sagt ja til Manchester United.

Tikk, takk, tiden går. Det er nå 41 dager til man kan handle fritt på verdens største og mest åpne marked for menneskehandel.

Da kan menn med velfylte kredittkort dra verden rundt og kjøpe de fotballspillerne de ønsker til sine lag.

Men allerede nå begynner det å lekke ut et og annet rykte om hvilke spillere som er på flyttefot.

Det ble Manchester United som tok den første kontakten med Liverpool angående Raheem Sterling. Men det ble ikke godt mottatt på Anfield. De røde djevlene ble bryskt avvist. Manchester United ville vite hvor mye 20-åringen ville koste, men fikk klar beskjed om at Sterling ikke var til salgs, skriver The Telegraph. Den engelske landslagsspilleren har gjort det klart at den neste kontrakten han skriver under på blir med en klubb som kan vinne noe. Det betyr at Liverpool kan velge å selge ham i sommer eller risikere at han kjøper seg ut av kontrakten for småpenger i forhold til hva de kan få for ham nå.

Manchester United møter motbør også andre steder. For nå skal Mats Hummels ha gitt beskjed om at han ikke er interessert i å spille for dem. Ifølge Bild har den tyske landslagsstopperen bestemt seg for å bli i Borussia Dortmund. 

Men Louis van Gaal har drevet med annet enn taler den siste tiden. Han har ledet midtstopperjakten sin på flere fronter. Og skal en tro Metro, så skal han også ha hatt suksess. For argentineren Nicolas Otamendi skal ha sagt seg villig til å gi opp sol og sangria for regnfulle oktoberkvelder og te i Manchester. Manchester United må utløse utkjøpsklausulen på 430 millioner kroner for å få ham til England.

Arsenal skal nå ha fått prisen fra Chelsea for Petr CechJose Mourinho er ikke interessert i penger. Han vil ha enten Theo Walcott eller Alex Oxlade-Chamberlain i bytte for keeperen, skriver The Sun. Dermed kan det se ut til at det blir ytterligere noen uker med forhandlinger før en vet om det blir noen overgang for Cech.

Arsene Wenger har fått høre hva han må betale dersom han vil ha Morgan Schneiderlin også. Metro skriver at Southampton-manager Ronald Koeman har nå sagt at han er villig til å lytte til bud over 300 millioner kroner for midtbanespilleren.

Barcelona ønsker å kvitte seg med Pedro i sommer. De ønsker ikke at kantspilleren skal gå kontraktstiden ut og forsvinne gratis. Derfor har de satt ned prisen og prøver aktivt å finne en ny klubb til ham, skriver The Telegraph. Med tanke på at Arsenal to ganger har prøvd å kjøpe Pedro, så skal de være favorittene til å sikre seg angriperen.

I Manchester City samler man ikke på andreplasser. Nå skal det handles for å ta tilbake pokalen fra Chelsea neste sesong. En som står høyt på ønskelisten er West Bromwich Albions Saido Berahino. 21-åringen er ung, han er spiss og han er engelsk. Tre viktige kriterier for de lyseblå i spillerjakten, skriver Daily Star.

En annen som er sterkt ønsket på Etihad er Alex Song. Den tidligere Arsenal-spilleren har hatt en strålende sesong på utlån til West Ham fra Barcelona. Men han er likevel ikke velkommen tilbake på Camp Nou. Nå vil både City og Chelsea ha ham på midtbanen sin neste sesong, skriver Daily Mail.

Mens Manchester City fortsatt kan bruke så mye penger de bare vil, er hverdagen blitt en helt annen for Jose Mourinho. Nå må det selges for å få lov til å kjøpe. Ifølge Daily Star skal portugiseren ha sett seg ut fem mann han kan avse for å få midler til å kjøpe dem han vil ha i sommer. Petr CechJuan CuadradoOscarDidier Drogba og Filipe Luis skal alle være stemplet som overflødige på Stamford Bridge og kan ofres for å få på plass forsterkninger.

Tottenham brukte pengene de fikk for Gareth Bale på å kjøpe sju spillere. Christian Eriksen var den eneste av milliardkameratene som slo til, men forrige sesong begynte også Nacir Chadli å vise seg litt frem. Resten av gjengen er tilgjengelig for dem som måtte ønske dem, men Spurs regner nok med å måtte ta et kraftig tap på de fleste. Verken Roberto SoldadoPaulinhoEtienne Capoue eller Vlad Chiriches har vist spill som har opprettholdt den prisen Spurs kastet bort på dem for snart to år siden. Erik Lamela er den siste i gjengen, og den klubben kunne fått litt for i sommer. Men Daily Mirror skriver nå at manager Mauricio Pochettino skal ha ombestemt seg og ønsker å beholde argentineren på White Hart Lane.

Og nå kan han få selskap av en landsmann i Nord-London. Metro skriver at Tottenham er kommet til enighet med Paris Saint-Germain om en overgang for Ezequiel Lavezzi. De liljehvite skal være villig til å betale 125 millioner kroner for 30-åringen.