KJENDISDATTER HYLLES: Vinnerparet Rumer Willis og Val Chmerkovskiy gjestet Good morning America onsdag. Foto: Stella Pictures.
KJENDISDATTER HYLLES: Vinnerparet Rumer Willis og Val Chmerkovskiy gjestet Good morning America onsdag. Foto: Stella Pictures.

Rumer Willis (26) gikk til topps i dansekonkurranse

Filmstjernedatteren dedikerte pokalen til de som føler seg annerledes.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Bruce Willis (60) og Demi Moores (52) datter Rumer gikk til topps i dansekonkurransen «Dancing With the Stars». Programmet er den amerikanske versjonen av «Skal vi danse».

Brøt sammen på TV

Pokalen vil hun dedikere til alle fans som ikke har tro på dem selv. Hun var selv den personen, men har forandret seg etter danse-suksessen.

Nylig brøt hun sammen under sendingen, da hun fortalte hvor vondt det var å bli sammenlignet med sin vakre mor hele tiden.

– Folk sa jeg lignet en mann eller at alt annet enn ansiktet mitt var fint. Mange gjorde narr av hvordan jeg så ut, fortalte hun i programmet.

– I årevis trodde jeg at «om jeg bare tok plastisk kirurgi eller ble syltynn ville alt ordne seg», men slik er det ikke.

Forandret livet

26-åringen forteller til Us Weekly at danseopplevelsen har vært en stor livsendring for henne, og at hun nå har et totalt annerledes syn på seg selv. Willis gikk til topps sammen med dansepartneren Val Chmerkovskiy.

– Jeg føler at jeg er en helt annen person enn den han møtte, sier hun til magasinet.

Hele familien til Rumer hyller henne, og mamma Demi Moore postet et bilde på Twitter hvor hun uttrykker sin stolthet:

«Fylt av kjærlighet, stolthet og beundring», skriver hun under bildet av døtrene og eksmannen Bruce Willis.