DØMT: Mark Willis (39) ble dømt for å voldtektsforsøk. (Foto: Politiet)
DØMT: Mark Willis (39) ble dømt for å voldtektsforsøk. (Foto: Politiet)

Mark (39) forsøkte å voldta kickboxer, ble slått i svime

Dommeren ble så imponert over kvinnen at han ga henne penger.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Angrepet på kvinnen fant sted i slutten av august i fjor i sentrum av den engelske byen Gloucester. Historien går nå verden rundt etter at kvinnen til slutt banket opp og etterlot voldtektsmannen, Mark Willis (39), bevisstløs i en busk.

– Voldtektsmannen gapte over for mye, sa dommer William Hart i retten onsdag, ifølge The Telegraph.

Det den vordende voldtektsmannen, Mark Willis (39), ikke kunne vite, var at hans offer hadde trent kickboxing i flere år, og hadde deltatt på flere selvforsvarskurs, skriver storavisen.

Brutalt

I retten fortalte hun om det brutale overfallet og hennes desperate kamp for å unnslippe Willis. 

Hun ble angrepet, slått flere ganger i ansiktet og kastet over et gjerde og inn i en hage.

– Han satte seg oppå meg å ga beskjed om at jeg måtte være stille og gjøre som han sa, ellers ville han skade meg, fortalte kvinnen i retten.

– Jeg bannet og skrek, jeg tror jeg ropte at han måtte dra til helvete. Han svarte med å slå meg i ansiktet, sa kvinnen foran juryen og dommeren.

Armlås

Offeret forsøkte å få tak i armen hans for å brekke den i en armlås, men klarte det ikke, og mottok flere slag i ansiktet, mens Willis forsøkte å rive av henne klærne.

Hun innså plutselig at hun hadde beina fri, og hun fikk sitt venstre bein rundt nakken hans og det høyre under halsen hans.

– Jeg hadde ham og presset beina så hardt sammen jeg bare kunne. Han slo meg flere ganger i ansiktet, men jeg lukket øynene og bare ventet. Plutselig ble han helt slapp. Da fikk jeg rullet ham av meg, skal kvinnen ha forklart i retten.

Busk

Hun løp unna, men Willis ble liggende bevissløs i en busk. Politiet fant DNA på klærne hennes, og Mark Willis, tidligere dømt i 2011 for vold mot en mann og kvinne, måtte innrømme han var gjerningsmannen.

Dommer Hart gikk også til det uvanlige steget å be domstolen om å gi kvinnen en belønning på 500 pund for «for hennes tapperhet». 

– Det er et lite tegn på rettens beundring for hennes handlinger, sa dommeren.

I tråd med britiske rettsrapportering er gjerningsmannens navn og adresse offentliggjort, mens alle opplysninger om kvinnen er konfidensielle.

Retten venter nå en psykiatrisk rapport på 39-åringen, straffeutmålingen blir trolig klar innen få dager.