KAMP: Jo Inge Berget i aksjon for Malmö FF mot Anders Svensson fra Elfsborg.
Foto: Björn Larsson Rosvall/TT / NTB scanpix
KAMP: Jo Inge Berget i aksjon for Malmö FF mot Anders Svensson fra Elfsborg. Foto: Björn Larsson Rosvall/TT / NTB scanpix

Sjekk Rekdals onsdagstrippel

Tre hjemmefavoritter til 3 ganger innsatsen!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LEUVEN - LOMMEL UTD (BEL) H: 1,40 U: 3,60 B: 5,90
Meget jevnt i denedrykkskvaliken. Det er Lierse fra toppdivisjonen mot Leuven, Lommel og Eupen fra nest øverste nivå. Leuven er i førersetet etter å ha slått Lierse borte, og spilt uavgjort mot dem hjemme. Topper nå med 8 poeng, Lierse har 7, Eupen 5 og Lommel kun 1. Lommel er dermed ute, og har ingenting å spille for her. Med to runder igjen har Leuven alt å spille for, de sikrer opprykk med seier her dersom Lierse feiler i den andre kampen. Motivasjonen er det neppe noe å si på, mot et lag som kan ha tatt ferie mentalt.

ELFSBORG - HELSINGBORG (ALL) H: 1,48 U: 3,65 B: 5,25
Elfsborg kom på 4. plass i fjorårets Allsvenskan, men var bare fire poeng bak IFK Göteborg på 2. plass. Har 4. plass nå etter 8 kamper, men er bare to poeng bak serieleder Djurgården. Jevnt i toppen så langt. Elfsborg har kun tapt en kamp hittil, spilte 2-2 mot gullfavoritt og mester Malmö FF sist. Helsingborg hadde en skuffende sesong i fjor, med en 9. plass. Ansatte bysbarnet Henke Larsson som trener før sesongen, men er allerede 6 poeng bak Elfsborg. Helsinborg var svake da de tapte 1-2 for Gefle hjemme sist, og tapte 1-3 for erkerival Malmö FF i skånederby runden før. Elfsborg er ubeseiret på hjemmebane hittil, og er klare favoritter her.

JÖNKÖPINGS S. - BROMMAP. (SUPERETTAN) H: 1,40 U: 3,75 B: 5,20
Jönköpings Södra mot Brommapojkarna i Superettan. Brommapojkarna rykket ned så det sang fra Allsvenskan forrige sesong, med bare 12 poeng. Dermed fortsetter krisen for Brommapojkarna, og når de skal møte en av opprykksfavorittene på bortebane er nok selv den ihuga supporter pessimist. Vi snakker om et lag som har vunnet én seriekamp siden mai 2014, og det var i høst mot Mjällby - som også rykket ned. Ingen i år. Jönköpings Södra topper Superettan med 19 poeng på 8 kamper, laget kom på plassen under kvalik forrige sesong, i år ser det bra ut med tanke på direkte opprykk. Har avgitt poeng mot laget på 2. og 3. plass i det siste, men her møter de et lag i total krise. Det bør bli tre poeng.