OVERTAR LEEDS: Uwe Rösler blir ny manager i Leeds, hevder lokalavis.  (AP Photo/Bogdan Maran)
OVERTAR LEEDS: Uwe Rösler blir ny manager i Leeds, hevder lokalavis.  (AP Photo/Bogdan Maran)

Lokalavis: Uwe Rösler overtar Leeds

Tidligere Viking -og Lillestrøm-trener Uwe Rösler blir ny trener i Leeds United, melder lokalavisen Yorkshire Evening Post.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Uwe Rösler, som fikk sparken som Wigan-manager i fjor høst, er nær ny trenerjobb i England.

Ifølge lokalavisen yorkshireeveningpost.co.uk er det bare et tidsspørsmål før tyskeren blir ansatt som ny manager i den tradisjonsrike engelske klubben Leeds United.

Selv om nåværende manager Neil Redfearn har en kontrakt som først går ut i juni, er det ventet at han får sparken i løpet av kort tid.

Leeds’ omstridte eier Massimo Cellino har den siste tiden jaktet på en erstatter, og valget skal ha falt på Manchester-baserte Rösler.

Yorkshire Evening Post hevder at Rösler var i møte med Leeds' eier tirsdag kveld, og at det snakk om kort tid før 46-åringen blir presentert som ny manager på Elland Road.

Rösler har tidligere ledet Brentford i England, men har vært ledig på markedet helt siden han fikk sparken etter kun 11 måneder som manager i Wigan i November 2014.

Tyskeren skal ha takket nei til å overta 1860 München tidligere i vår fordi han ønsket å fortsette managerkarrieren i England.

Leeds, som spilte semifinale i Mesterligaen så sent som i 2001 og vant seriegullet sist i sesongen 1991/1992, havnet på 15. plass i Championship denne sesongen.