Alejandro Fuentes har startet på nytt

Se premieren på den nye musikkvideo til låta «Nabolaget mitt».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Alejandro Fuentes (27) har begynt på nytt. Han har slått seg til ro med kona si i Kristiansand, og har bestemt seg for å gi ut låter på norsk. 

Nå kan du se den tidligere Idol-deltakerens flunkende nye musikkvideo til låta «Nabolaget mitt», som har premiere på tv2.no i dag.

Se musikkvideoen i toppen av saken.

Får profesjonell hjelp

– Jeg har blitt litt tryggere på å synge på norsk, og har fått masse bra tilbakemeldinger. Det virker som folk liker det, sier Fuentes til TV 2.

Alejandro får mye hjelp til å skrive tekstene til låtene. Han er bekymret for at låtene skal bli «kleine», og tar derfor imot hjelp fra hip-hoper og manager Gunnar Greve, som også er Alejandros manager.

Alejandro Fuentes gjorde stor suksess etter sin deltakelse i Idol i 2005. Han smeltet pikehjerter landet over da han sang sin versjon av «Sail Away», og har siden den gang gitt ut flere album.

Tilbake for fullt

Sammen med gitarkameratene gjorde han enda større suksess, men den siste tiden har vi hørt lite fra Kristiansand-gutten.

– Jeg har faktisk gjort mye. Jeg har tatt PT-utdanning, giftet meg og skrevet låter hele tiden, men har ikke følt at musikken har funket før nå. Jeg har byttet management, og har egentlig begynt litt på nytt, sa han til God morgen Norge da han gjestet programmet.

Nå drømmer Alejandro og kona Kristina om å kjøpe et nytt hus på Flekkerøya utenfor Kristiansand. 

– Vi drømmer om et hus med hvitt stakittgjerde, hund og barn, sier Alejandro til God kveld Norge.

Personlige tekster

Kristina og Alejandro giftet seg i fjor, etter flere år som kjærester. Selv om det har vært et turbulent forhold til tider, har paret nå virkelig funnet lykken. Alejandro skrev låta «Rå» til Kristina.

– Hun er fortsatt like rå. Vi har våre dager, men hun er fortsatt like rå, sier Fuentes som har ett års bryllupsdag til sommeren.

Med låta «Nabolaget mitt» vil Alejandro hylle stedet han vokste opp på.

– Jeg ville skrive om noe som var personlig. Låta handler om nabolaget jeg vokste opp i. Mamma bor der fremdeles, så jeg er der egentlig hver søndag. Jeg får den følelsen hver søndag, sier han.