Evans til TV 2: – United trenger ikke forsterkninger

Jonny Evans tror Manchester United kan vinne seriegull neste år - uten forsterkninger.  

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Med én kamp igjen av sesongen, befinner Manchester United seg på en fjerdeplass på tabellen. Det er ikke godt nok for Jonny Evans.

– Sesongen har gått opp og ned. Vi har utviklet oss og blitt bedre og bedre på enkelte ting.  Vi er høyere på tabellen enn i fjor, men vi ønsker fortsatt å være enda høyere enn vi er nå, sier midtstopperen i et intervju med TV 2. 

Se hele intervjuet med Evans i videovinduet øverst i saken. 

– Kan vinne ligaen
United ligger to poeng bak Arsenal, som har én kamp mindre spilt.  Dermed går det trolig mot Mesterliga-playoff for de røde djevlene.  

– Alle toppklubber ønsker å spille i Mesterligaen. Det er en stor turnering. Vi synes det er kjekt å se på kampene, men det er enda større å være en del av turneringen selv, sier han. 

Nord-iren har ambisjonene klare for neste sesong. 

– Vi vil utfordre med tanke på ligatittelen. Vi vil spille i Mesterligaen og vi ønsker å vinne cupene.

– Du tror United kan vinne ligaen?

– Vi må tro på det. At vi kan vinne.

– Trenger laget nye spillere for å vinne Premier League?

–  Det er opp til manageren. Vi får bare vente og se. Det tar tid for nye spillere å tilpasse seg. Så vi vet ikke før neste sesong, sier han og legger til: 

– Jeg mener vi er gode nok vi som er her. Vi har erfarne spillere i troppen, spillere som har vunnet ligaer og cuper før uansett hvilket land de har spilt i. 

De Gea og Rooney de beste
Evans mener at David de Gea og Wayne Rooney har vært Uniteds beste spillere denne sesongen. 

– David har vært stabil og god hele sesongen. Rooney har vært god uansett hvilken posisjon han har spilt i og han har vært en god kaptein for oss denne sesongen, sier han. 

For hans egen del har det kun blitt 12 kamper fra start i ligaen. 

– Det har gått litt opp og ned. Jeg har vært skadet og suspendert. Man får ikke helt den rytmen og selvtilliten man får ved å spille hver uke. Og jeg har ikke helt kommet meg i skikkelig spilleform. 

– Van Gaal er fantastisk
27-åringen skryter av manager Louis van Gaal:

–  Han er fantastisk. Jeg tror alle spillerne som har spilt under ham denne sesongen føler de har utviklet seg som fotballspillere. Han er flink til å få frem det beste i spillerne. Måten han setter opp laget på – han er veldig organisert og flink til å tenke på hva som er det beste for laget, sier han. 

– Vi visste hvordan Louis kom til å være før han kom hit. Han hadde et visst rykte. Og han har ikke skuffet oss så langt, ler han. 

Evans skryter også av Manchester Uniteds nyervervelse, Memphis Depay. 

– Jeg så ham i VM. Han virker som en god spiller og van Gaal skryter veldig av ham. Og han har jobbet med Depay før så han vet hva han får. Jeg har sett videoklipp og der ser det ut som om han er en spiller med god fart og som kan score mange mål.