Taylor Swift ble Billboard-nattens dronning

Popstjernen fikk flere trofeer enn hun klarte å bære.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se høydepunkter fra prisutdelingen i videoen over.

VINNERKLEM: Taylor Swift klemmer kjæreten Calvin Harris etter å ha vunnet prisen for beste album. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)
VINNERKLEM: Taylor Swift klemmer kjæreten Calvin Harris etter å ha vunnet prisen for beste album. (Photo by Chris Pizzello/Invision/AP)

Taylor Swift (25) ble nattens store dronning på den prestisjetunge Billboard Music Awards.

Det var nemlig duket for storslått kjendisfest i Grand Garden Arena i Las Vegas natt til mandag, og Swift var nominert til 15 priser.

Feiret med kjæresten

Av de stakk popstjernen av med hele åtte statuetter, deriblant prisen for beste artist, beste album og beste kvinnelige artist.

Da hun fikk prisen for beste artist, slo hun både One Direction, Ariana Grande, Sam Smith og Ed Sheeran.

– Åh, dette er en fantastisk natt! Denne morgenen så jeg broren min Austin graduere fra Notre Dame. Og til alle som graduerer i år, denne prisen er til dere! sa hun. 

Ved sin side hadde hun kjæresten Calvin Harris, og i løpet av utdelingen ble det mange klemmer og kyss etter hvert som Swift kom ned med pris etter pris. Harris vant selv prisen for beste elektronika-artist.

One Direction takket Zayn

Prisen for årets nykommer gikk til Sam Smith, som også var nominert i en rekke kategorier, mens Justin Bieber ble årets beste kjendis i sosiale medier.

One Direction ble, ikke uventet, årets gruppe, til tross for problemene de har hatt.

De fire gjenværende medlemmene valgte å takke Zayn, som forlot gruppa tildligere i år, fra scenen.

Bådeblues-legenden B. B. King, som døde i forrige uke, og «Stand by me»- sangeren Ben E. King, som døde i starten av mai, ble hedret under showet.