UVENNER: Katy Perry gjorde narr av Taylor Swift. Nå kommer hevnen. (FOTO: SCANPIX)
UVENNER: Katy Perry gjorde narr av Taylor Swift. Nå kommer hevnen. (FOTO: SCANPIX)

I natt får Taylor Swift endelig sin søte hevn over Katy Perry

Det forventes at Taylor Swift (25) vil stå i sentrum under nattens Billboard Music Awards.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nattens Billboard Music Awards åpner med premieren på Taylor Swifts (25) nye video, Bad Blood. 

Prikkete bikinier

Ryktene skal ha det til at Taylor Swift gjør narr av Katy Perry (30) ved flere anledninger i videoen, og at det hele er et svar på at Katy Perry gjorde narr av Taylor Swift under årets Super Bowl-show. 

Bakgrunnsdanserne til Perry hadde nemlig på seg prikkete bikinier fra 50-tallet under den ene sangen, og ideen skal Perry ha fått da hun så noen bilder av Taylor Swift i en slik bikini. At danserne til Katy Perry tidligere har jobbet for Taylor Swift, gjorde ikke saken noe bedre.

– Katy visste at hun ville komme under huden på Taylor, sa en kilde til Hollywoodlife.com den gang da.

Nominert til 14 priser

Men i natt kommer Swift til å slå tilbake, og temaet er selvfølgelig Katy Perrys Super Bowl-innsats, der hun dukket opp med mekaniske kattedyr, delfiner og roboter. Så får vi se om musikkvideoen blir godt tatt i mot eller ikke, og hvordan Katy Perry vil reagere.

Taylor Swift har vært mye i media den siste tiden, og aller mest for ryktene rundt forholdet mellom henne og den skotske DJ-en Calvin Harris. Under nattens musikkfest er det plassert to stoler fra hverandre.

Taylor Swift er nominert til 14 priser under nattens utdeling. Av andre artister som skal opptre finner vi Britney Spears, Mariah Carey, Kanye West, Kelly Clarkson, Ed Sheeran og mange flere.