Forsvinner fra Spurs? Harry Kane er ønsket i Manchester United.
Forsvinner fra Spurs? Harry Kane er ønsket i Manchester United.

Fotballryktene: – United vil kjøpe Kane 

Og Steven Gerrard ber Raheem Sterling signere ny Liverpool-kontrakt. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

 Det er 47 dager igjen til overgangsvinduet åpner og klubbeiere kan åpne lommebøkene. 

Her er fredagens rykter. 

Vi starter i Manchester. For selv om Louis van Gaal nettopp har kjøpt Memphis Depay, er han fortsatt ikke ferdig med handlingen. Nederlenderen ønsker seg en spiss, en høyreback, en midtstopper og en sentral midtbanespiller. Og øverst på listen troner Tottenhams Harry Kane. 21-åringen har hatt en fantastisk Premier League-sesong og står så langt bokført med 20 scoringer.  Daily Mail melder at United er forberedt på å punge ut 523 millioner for å sikre seg engelskmannen. 

Også Gareth Bale står høyt på van Gaals ønskeliste. Men skal United kunne hente Bale er de nødt til å kvitte seg med noen spillere. Da er Robin van Persie og Angel di Maria først i køen ut portene på Old Trafford.  Ifølge Daily Mirror tjener begge rundt 2,5 millioner kroner i uken, så å kvitte seg med dem vil frigjøre penger til å få en eller flere gigantsigneringer i boks.  

Mye har dreid seg om  Steven Gerrard denne uken. Liverpool-kapteinen takker av og spiller siste kamp på Anfield lørdag. Nå oppfordrer han Raheem Sterling til å skrive ny kontrakt med klubben. Sterling har nektet å skrive under en ny kontrakt med Liverpool og har vært linket både til Arsenal, Chelsea og Manchester City. 

– Raheem trenger en manager som lar ham spille, som trener ham og tror på ham. Det er ingen bedre for Raheem enn Brendan Rodgers, sa Gerrard på pressekonferansen torsdag. 

– Jeg mener han bør signere en ny kontrakt. Brendan er en fantastisk manager. Han bruker mye tid på hver enkelt spiller i klubben. Det er fort gjort når man er ung og skifte klubb for tidlig sånn at man bare blir ett nummer, sa han videre.  

Liverpool på sin side, kaster seg inn i kampen om Ghana-stjernen André Ayew. Ayews kontrakt med Marseille utløper etter sesongen og han har gjort det klinkende klart at han ønsker å forlate klubben.  Den 25 år gamle midtbanespilleren har scoret  ni mål i Ligue 1 denne sesongen og var sentral på Ghanas lag under fjorårets fotball-VM.

Marseille-president Vincent Labrune sier til Daily Star at Ayew trolig ender opp i England. Foruten Liverpool er han også på blokken til Manchester United, Arsenal og Newcastle.  

Vi beveger oss til London. Arsenal har danket ut Chelsea, City og Spurs i kampen om supertalentet Charlie Patino. Patino er kun 11 år gammel og kommer til Arsenal fra Luton Town. Patino valgte Arsenal fordi det var nærmest guttens hjem i St Albans, skriver Daily Mail. 

Arsene Wenger har lenge vært interessert i å hente Petr Cech til klubben. Men nå har han sett seg ut plan B dersom tsjekkeren glipper. The Telegraph melder Leicester-keeper Kasper Scmeichel kan være aktuell. Wenger får - som vanlig -  konkurranse fra andre Premier League-klubber, inkludert Liverpool.  Schmeichel har imponert for Leicester denne sesongen.