COMEBACK: Karakteren David Brent fra den britiske komiserien «The Office» er nå klar for comeback på det store lerretet. Foto: BBC
COMEBACK: Karakteren David Brent fra den britiske komiserien «The Office» er nå klar for comeback på det store lerretet. Foto: BBC

David Brent er klar for comeback

Komiker Ricky Gervais (53) tar sin mest kjente karakter til det store lerretet. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Karakteren David Brent og tv-serien «The Office» ble en verdenssensasjon tilbake i 2001.

Etter den tid har serien om den svært så kleine kontorsjefen og hans ansatte blitt i gjenskapt i flerfoldige land, deriblant USA, Sverige, Israel, Tyskland, Frankrike og Chile.

Comeback

Men selv om formatet ble gjenskapt, og serien vist utallige ganger over hele verden, ble det ikke laget mer enn 12 vanlige og 2 spesial-episoder av den orginale britiske versjonen.

Det vil si at det har vært tyst fra David Brent siden 2003, helt til nå. 

Ifølge avisen The Independent har Ricky Gervais nå fått finansieringen i orden for en film om David Brent. Gervais skal selv skrive manus, regissere, og selvsagt spille hovedrollen i filmen som får navnet «Life on the Road». 

Prøver å bli rockestjerne

Handlingen skal sentrere rundt Brents forsøk på bli rockestjerne med bandet sitt «Foregone Conclusion».

– Jeg er så glad for at verden får se hva David Brent holder på med nå, og hva som venter han i fremtiden, sier Gervais i en uttalelse.

Det er enda ikke kjent om andre karakterer fra «The Office» vil dukke opp, men Gervais lover at flere sider av Brent-karakteren vil bli avdekket.

– Filmen byr oss mer inn på privatlivet hans, og vi får vite mer om bakgrunnen til denne fantastiske mannen, forteller Gervais.

«Life on the Road» er ventet å ha premiere en gang neste år.