UTRO IGJEN: Tiger Woods var utro mot Lindsey Vonn hevder britisk avis.  REUTERS/Chris Keane/Files
UTRO IGJEN: Tiger Woods var utro mot Lindsey Vonn hevder britisk avis. REUTERS/Chris Keane/Files

Hevder Tiger Woods var utro - igjen

Golfstjernen i ny skandale.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Verden raste sammen for Tiger Woods da det i 2009 ble kjent at han i mange år hadde vært utro mot kona Elin Nordegren.

Ifølge National Enquirer hadde Woods da innrømmet utroskap med så mange som 120 kvinner i løpet av det fem år lange ekteskapet med svenske Nordegren.

I 2013 fant han lykken med en ny dame, den amerikanske alpintstjernen Lindsey Vonn. Men i mai i år gikk superparet hvert til sitt.

– Etter nesten tre år sammen har Tiger og jeg bestemt for å bryte opp og avslutte forholdet vårt. Jeg vil alltid huske alle de gode minnene vi har delt med stor glede. Dessverre lever vi begge i en travel hverdag, og tilbringer mesteparten av tiden hver for oss, skrev Vonn på sin Facebook-side.

Nå avslører Daily Mail at grunnen til bruddet var at Woods var utro på ny.

– Han hadde et sex-tilbakefall, forteller en nær venn av Woods til avisen.

– Lindsey fant ut av at han var med andre kvinner. Det skjedde alltid når han var på farten, akkurat som da han var sammen med Elin, fortsetter vennen.

Utroskapet skal ha skjedd da Woods måtte trekke seg fra turneringen «The Farmers Insurance Open» på grunn av ryggproblemer i februar.

– Han drikker ikke mye, og han bruker ikke narkotika. Hva annet har han når han ikke har råd til å gå på et nytt nederlag? Menn drikker for å komme seg over slike nederlag. Tiger har sex. Vanligvis med lokale prostituerte som han betaler enorme summer til.

– Da Tiger innså hva han hadde gjort, valgte han å fortelle det til Lindsey. Det gjorde han ikke med Elin. Han la kortene på bordet, og det vil jeg gi ham honnør for, sier vennen.