GJØR COMEBACK: Christina Vukicevic har det siste året levd fotballfrue-livet med Brann-spilleren Vadim Demidov. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
GJØR COMEBACK: Christina Vukicevic har det siste året levd fotballfrue-livet med Brann-spilleren Vadim Demidov. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix

Christina Vukicevic hater å bli kalt fotballfrue

Nå satser fridrettsstjernen på OL i 2016.

Christina Vukicevic (28) var lei av livet som toppidrettsutøver og forsvant ut av fridretten for tre år siden. Nå gjør hun comeback og satser mot OL i 2016.

På innspilling av Senkveld (sendes fredag 15. mai) forteller hun at motivasjonen er tilbake, at hun har trent i det skjulte siden september. Ifølge Vukicevic kjennes kroppen hennes bra.

– Jeg kan ikke si nøyaktig når jeg kommer tilbake, men det blir i løpet av sommeren. Det er helt sikkert!

Motivasjon i bøtta

Christina Vukicevics far, Petar Vukicevic, var Christinas trener. Like før hun sluttet sist, kuttet hun samarbeidet med ham.

– Det ble for mye. Jeg fikk nok og motivasjonen var i bøtta, forteller 28-åringen, som nå har tatt faren tilbake som trener.

Denne gangen vil de jobbe med å ikke blande skillet mellom far-datter og utøver-trener.

Glamourøst fotballfrueliv

Det siste året har Christina bodd i Spania og Russland med kjæresten og fotballspilleren, Vadim Demidov (27). Men hun vil ikke bli kalt fotballfrue.

– Det er det mest meningsløse ordet jeg vet. Det er grusomt å bli kalt det, sier Christina, som likevel innrømmer at hun levde litt som en glamourøs fotballfrue i Moskva.

Innesittere

Nå har hun og mannen flyttet til Bergen. Demidov spiller for Brann, mens Vukicevic satser på fridretten igjen. Paret bor i et stort hus på Søreide, og bruker det flittig.

– Vi er stort sett bare hjemme, lager mat og sitter i sofaen hele tiden. Hver dag. Vi eier ikke fjellsko og er nesten aldri ute.

Pappa Petar Vukicevic er tibake som trener for datteren. De to bor i forskjellige byer, men samarbeider likevel om treningen.

Senkveld på TV 2 fredag klokka 22:15 eller når du vil på TV 2 Sumo (krever abonnement).