Bunnlaget Hønefoss holdt Brann unna med ti mann

Hønefoss måtte klare seg med ti mann de siste 25 minuttene – men greide 0-0 mot opprykksfavoritten fra Bergen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hønefoss-Brann 0-0

Se videosammendrag øverst!

Det endte 0-0 mellom Hønefoss og Brann – selv om hjemmelaget, de siste 25 minuttene, måtte klare seg med én spiller mindre på banen.

Jevnt før Brann hevet seg
Det første kvarteret på AKA Arena må sies å være av den jevnspilte sorten. Både Hønefoss og Brann hadde sine sjanser, men ingen av dem resulterte i scoring.

Etter hvert som minuttene gikk og den første omgangen nærmet seg halvspilt, var det gjestene fra Bergen som virket mest på hugget.

Erik Huseklepp og Kasper Skaanes viste fine takter – og sørget nesten for Brann-mål, men sistnevnte greide ikke å omsette førstnevntes innlegg i scoring.

Annullert scoring og stolpeskudd
Scoring fikset derimot hjemmelagets Malick Mane, men dessverre for senegaleseren ble målet annullert for offside.

Like etter knallet tidligere Hønefoss-spiller (utlånt fra Brann i fjor) Kristoffer Larsen ballen i stolpen fra drøye 20 meter. Men det blir ikke mål av stolpeskudd heller, og da de to lagene tuslet i garderoben et lite kvarter seinere stod det fortsatt 0-0.

Rødt kort
Foruten et nytt skuddforsøk fra nevnte Larsen og en halvfarlig Hønefoss-corner var det lite å skrive hjem om i løpet av det første kvarteret av 2. omgang.

Da det nærmet seg 70 spilte minutter, skulle det uansett bli litt action på AKA. Kristoffer Larsen satte fart mot Hønefoss-målet, ble klippet ned bakfra av Andrija Kaluderovic – og dommer Ole Gya drog opp det røde kortet.

Hønefoss var redusert til ti mann, men da dommer Gya blåste av et par minutter på overtid hadde ikke Brann greid å utnytte overtallet, og dermed endte det 0-0.

Slik startet lagene:
Hønefoss: Jarosinski, Solli, Seck, Braaten, Aas, Kaluderovic, Thomassen, Groven, Hæstad, Mane, Dramé.
Brann: Udjus, Heggland, Grønner, Knudsen, Nouri, Skaanes, Haugen, Huseklepp, Demir, Larsen, Castro.

Sjekk OBOS-liga-tabellen på altomfotball.no!