Nathaniel på Amsterdam Arena søndag. Foto: Nathaniëls Victory Foundation
Nathaniel på Amsterdam Arena søndag. Foto: Nathaniëls Victory Foundation

Ajax-supportere samlet inn penger til kreftsyke Nathaniel (2)

Nathaniel Roggeveld møtt med sang og hyllest på Amsterdam Arena. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var under søndagens kamp mot Cambuur på Amsterdam Arena at Ajax-supporterne arrangerte pengeinnsamling for å støtte kreftsyke Nathaniel Roggeveld.  

Toåringen lider av nevroblastom, en form for svulstsykdom som rammer nervesystemet hos spedbarn og småbarn. Familiens håp er at Nathaniel får reise til USA for å få en spesiell behandling som koster rundt 100.000 euro.

Fikk stående ovasjoner på kampen
Da supporterklubben AFCA fikk høre om Nathaniel, bestemte de for å hjelpe ham og organiserte en pengeinnsamling under søndagens hjemmekamp. Håpet var å få samlet inn de rundt 40.000 euroene familien mangler på å nå målet.  Roggeveld var til stede på Amsterdam Arena og mottok stående applaus og sang underveis i kampen.  

– Ajax-fansen har tatt Nathaniel inn i sine hjerter. De sang for ham og han fikk en ball som han ikke ville gi slipp på, forteller hans onkel Sylvano Rosenberg til Metroniews.nl

Han forteller videre at de fortsatt ikke har fått oversikt over hvor mye penger som ble samlet inn på kampen. 

– Jeg antar at vi har nok penger til at Nathaniel kan få reise til USA, men vi ønsker å gi resten av pengene til andre barn med nevroblastom, sier han.